Pluspunten
snelle en betrouwbaar service
Pluspunten
Overzichtelijke site. Zeer snelle en correcte levering.
Pluspunten
Snelle levering goed deskundig advies over herbalife
Pluspunten
Levertijd
VerbeterpuntenInfo missch raar ivm producten die je kan nemen indien minder dan 1 jaar overgewicht terwijl herbalife deze producten als standaard beginpakket aanbieden ongeacht hoelang overgewicht
Pluspunten
makkelijk en overzichtelijk om bestelling te plaatsen, levering vertrekt meestal de dag zelf of ten laatste de dag erna
Pluspunten
Producten zijn gemakkelijk in gebruik, smaakvol en diverse.
VerbeterpuntenMeer variatie in smaken?!
Pluspunten
VerbeterpuntenHet product heeft me niets gebracht, alleen frustratie, ben hardnekkig doorgegaan met de kuur, maar ik kreeg hoofdpijn, pijn aan de nieren en lever en ik ben geen gram afgevallen. Het was dus zeker een éénmalig experiment.
Wij vinden het spijtig dat je ons niet tijdig in kennis stelde van voormelde problemen. De beschreven symptomen komen bij een enkeling wel eens voor en kunnen uiteenlopende redenen hebben. We hadden misschien kunnen bijsturen om de ongemakken weg te werken. Tevens heeft u het recht om gebruik te maken van de 'niet goed geld terug' garantie.
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen en heel snelle levering!
Pluspunten
- Snelle en correcte levering - Zeer betrouwbaar - Voor ons de beste Herbalife distributeur qua alles.
VerbeterpuntenAlles was perfect
Pluspunten
Deze site is het neusje van de zalm,eerlijk en betrouwbaar. Zelden gezien,doe zo verder.
VerbeterpuntenMomenteel kan ik die niet vinden,top!!!!
Pluspunten
Super. Veel meer energie en snel in huis
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering Overzichtelijke website
VerbeterpuntenMeer leveropties (Kiala?)
meer soorten thee- en aloe producten
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering!
Pluspunten
snel & correct
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle en juiste levering
Pluspunten
snelle correcte levering
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke