Pluspunten
gebruiksvriendelijk, snel
Verbeterpuntenmeerdere betaalmogelijkheden
Pluspunten
Het was op tyd geleverd, makkelyk besteld en goeie kwaliteit
VerbeterpuntenVerzendkosten beperken
Pluspunten
De snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, je blijft steeds op hoogte met mail wanneer betaling in orde is en wanneer het geleverd word. Gewoon top!!
VerbeterpuntenGeen tips, alles is zoals het moet zijn!
Pluspunten
Super snelle levering en ook via vragen via de mail snelle antwoorden. Kortom super!!
Pluspunten
Goede snelle levering :-)
Pluspunten
Heel snelle levertijd
Pluspunten
super produkten, zeer snelle levering, zeer tevreden!!!
Pluspunten
Top! Betrouwbaar, we zijn zeer tevreden!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede uitleg en adviezen op de site. Goede communicatie en een snelle levertijd.
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen vanuit je zetel. Mail na verzending. Top.top.top
VerbeterpuntenKeep up the god work
Bij het invullen van je gegevens kan je bij huisnummer geen letters invullen, daardoor moeten de bezorgers soms zoeken naar het juiste adres
Bedankt voor de mooie review. U kan wel een letter toevoegen aan uw straatnummer. Hiervoor is er een 2de vakje voorzien naast het vakje voor het huisnummer.
Pluspunten
Ik kan online men bestelling opvolgen.
factuur toevoegen
Pluspunten
een hele snelle levering
Ik vind de website ingewikkeld om gericht artikelen te zoeken. Heel veel kleine letters, waardoor je gemakkelijk iets mist.
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke