Pluspunten
Snelle levering, snel antwoord op vragen
VerbeterpuntenEr zit helaas geen logica in bv voor de middag besteld, morgen in huis.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie!
VerbeterpuntenHet zou handig zijn mocht het voor de klant mogelijk zijn om ergens een tijdstip van levering iets nader te bepalen, bv levering vrijdag namiddag. ( afhankelijk van de werkuren ). De vorige keer was mijn pakje buiten aan de deur afgezet, gelukkig woon ik in een buurt waar diefstal niet snel voorkomt, dus nu was er geen probleem, maar het kon anders verlopen zijn.
Pluspunten
Snelle levering,vriendelijk aan de telefoon,als je met vragen zit kan je altijd bij ze terecht ,en de shake goed spul om af te vallen vol met vitamine,en geeft een vol gevoel.
VerbeterpuntenPersoonlijk zeg ik als je wat bestelt dat ze een suggestie er bij doen van wat je bestelt om af gevallen wat goed samen gaat bv met de shake wat nog meer positiviteit geeft aan de mensen om meer te gaan bestellen.
Zijn geen ... alles is prima. ..
Pluspunten
Meer energie. Snel afvallen.
VerbeterpuntenShake smaak verbeteren.
Pluspunten
Zeer snelle reactie na het plaatsen van een bestelling.
VerbeterpuntenSommige foto's van producten zijn niet de laatste nieuwe.
Pluspunten
zeer correcte uitvoering van de bestellingen.
Pluspunten
Duidelijke website! Kreeg alles snel geleverd wat ik ook besteld had. Netjes verpakt in een doos.
VerbeterpuntenNiet op dit moment
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
overzichtelijk, super snelle levering en betrouwbaar. Direct geinformeerd over ontvangst betaling en levering.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Super snelle en juiste levering
VerbeterpuntenAlles toppue
Pluspunten
zeer makkelijk te consumeren
Verbeterpuntende shakes zijn allemaal aan de zoete kant, hou meer van een hartelijke meer intense smaak, ook de repen.
Pluspunten
Goede kwaliteit en zeer snelle levering
Pluspunten
Heel snelle levering Gemakkelijk om te bestellen
Pluspunten
overzichtelijk, eenvoudig en snel, gewoon "TOP"
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke