Pluspunten
Alles staat netjes op de site
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Goede producten
Pluspunten
Duidelijke informatie, alle producten zijn gemakkelijk terug te vinden, snelle levering
Pluspunten
Heel goed product!!!!
VerbeterpuntenEr kan niks verbeterd worden naar mijn mening.
Pluspunten
Supersnelle, correcte levering. Een echte aanrader.
Pluspunten
Zeer betrouwbare site. Na 2 werkdagen was het pakket al aangekomen.
Pluspunten
Complete formule met alle vitaminen/mineralen Het is lekker Je hebt er geen honger mee
Pluspunten
Snelle correcte leveringen!!
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenWebsite ksn enigzins verbeterd worden
Pluspunten
Snel en de bezorging is super
Pluspunten
Pakket werd snel geleverd. Bestellen was simpel.
VerbeterpuntenVerzendingskosten duurder als competitie bij bestellingen lager als 80eur.
Pluspunten
super snelle levering.
Pluspunten
Lekker snel en vlotte afhandeling. Herba4everyone.nl is een aanrader.
Pluspunten
Www.Herba4everyone.nl is een echte aanrader om je Herbalife Shakes te kopen. Je ziet de prijzen van de Herbalife producten na inloggen. Veel informatie en tips op de website
Dat je bij de bestelling een keuze kunt maken voor de dag van bezorging of dat er wordt gemeld wanneer er bezorgd wordt. En ook aangeven op welk tijdstip of blok er bezorgt wordt, bijv tussen 9.00 en 11.00 uur. Nu is het tussen 8.00 en 18.00 uur. Je meot zo de gehele dag thuis blijven.........
Indien u bij de bestelling laat weten welke dag dat u wenst dat men levert kunnen wij hier rekening mee houden.
Pluspunten
Je koopt wat je ziet, vlugge levering, het aan te bevelen waard.
Pluspunten
Vlotte en correcte levering
Pluspunten
Groot assortiment en de drie genoemde punten zijn dik in orde.
VerbeterpuntenAanbieding van de maand oid.
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke