Pluspunten
Herbalife is een ontzettend goed product. Ik zou het iedereen aanbevelen :)
Pluspunten
- persoonlijke aanpak bij vragen en aankoop - duidelijke site, die meer is dan een online winkel.
Verbeterpunten- mogelijkheid tot aanvragen van staaltjes van de producten
Pluspunten
snelle, correcte levering
Pluspunten
Goede service en snelle levering!
werken met een kialapunt zou nog handiger zijn, want mensen die werken zijn niet altijd thuis en hebben ook soms geen alternatieven.
Pluspunten
Snelle levering, soms zelfs de volgende dag al binnen.
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
het is een GEWELDIG PRODUCT, maar vanwege de hoge prijzen moet ik er helaas mee stoppen.
Verbeterpuntenprijs vind ik erg hoog, het zelfde hoge bedrag komt iedere maand toch weer erbij.
Pluspunten
Goede service en snelle levertijd
Pluspunten
zonder al te veel hongergevoel een paar kilo's kwijtraken
Pluspunten
Enorm snelle levering. Dadelijk bevestiging van betaling. Altijd alles in voorraad.
VerbeterpuntenZou ik niet weten. Supertevreden!
Pluspunten
Gemakkelijk en snel
Pluspunten
correct, eerlijk en snelle service.
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke