Pluspunten
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling! Levering zelfs sneller dan verwacht en alles piekfijn in orde. Voortaan bestel ik met plezier hier mijn producten :)
Pluspunten
Hele vlotte site, vriendelijke en snelle communicatie bij vragen, snelle verzending van de producten na betaling, goede verpakking van de producten, communicatie van trackingnumber voor eigen opvolging wat ook handig is als je niet altijd thuis bent. Gewoon super! You will hear from me again.
VerbeterpuntenGEWOON SUPER
Pluspunten
Snelle service Betrouwbaar
Pluspunten
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenmogelijkheid om te leveren in een KIALApunt, want dat is voor mij een groot probleem.
Pluspunten
snel, eenvoudig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Pluspunten
Snelle levering, gebruiksvriendelijke site en alles was in orde.
Pluspunten
Altijd op tijd geleverd en netjes verpakt.
Pluspunten
Snelle levering zonder problemen. Ik werd correct en goed geholpen
VerbeterpuntenAlles loopt zo goed, er zijn geen verbeter punten nodig.
Pluspunten
gekende produkten, makkelijk om te bestellen, zeer snel aan huis geleverd
Pluspunten
Absoluut geen problemen met service. Snelle levering en betrouwbaar. Eerste keer was er een probleempje met DPD wat mijn adres zogezegd niet kon vinden. (dit hebben ze vlot gecommuniceerd en zonder problemen opgelost) aanrader!
Pluspunten
Zeer vlotte bestelling en levering
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit van de producten
Verbeterpuntenmeer uitleg over de producten en welke je kan combineren
Pluspunten
het is een geweldig produkt. en het smaakt bovendien ook nog eens verukelijk.
Verbeterpuntenverbeterpunten alleen de kosten!!
Pluspunten
snelle levering goede info op site
Pluspunten
Persoonlijke begeleiding is altijd mogelijk. Dat je er voor kan kiezen is erg fijn. De site is erg duidelijk. Goede uitleg over de producten. Ik ben zeer tevreden over herba4everyone.
Pluspunten
Ruim assortiment en supersnelle levering
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden dus van mij een welverdiende 10
VerbeterpuntenTips: boekje met uitleg wat je mag en Kan eten savonds en tussendoor ?
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke