Pluspunten
alles is perfect de kwaliteit als ook de levering
Pluspunten
Heel snelle afwerking van de bestellingen. Netjes aan huis geleverd. Diels Katrien
Pluspunten
Duidelijke website fijne begeleiding via mail, zeer tevreden snel thuis bezorgd
Pluspunten
Het werkt echt!
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenkan er geen bedenken
Pluspunten
Supersnelle en correcte levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mijn producten zijn zelfs geleverd op een Belgische feestdag! Niets aan te merken aan de website of levering (vandaar de positieve ratings), maar ben niet overtuigd van de werking van de producten zelf; de voedingssupplementen doen zeker hun werk, want ik voel me fitter dan tijdens vorige winters, maar ik zie geen gewichtsverlies dat groter is dan het gewoon weglaten van snacks en suikers.
Pluspunten
- snelle levering - correcte afhandeling - zeer duidelijke website - direct reply bij vragen per mail - ... ik ben helemaal fan!
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Duidelijke en gebruikersvriendelijke website. Geen verplichtingen om een aankoop te kunnen verrichten. Ik kan iedere verbruiker van Herbalife producten aanraden om via deze website aankopen te doen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service, verpakking en vlotte levering
Pluspunten
Goede en vlotte service en levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een correcte afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Heel snelle levering en steeds alles inorde van de bestelling!!! Doe zo verder
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke