Pluspunten
Goede kwaliteit; zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en emails worden gelezen en snel beantwoord.
VerbeterpuntenWat aanbiedingen op zijn tijd is aan te bevelen.
Pluspunten
Zeer snelle interactie, klantgericht, fijn om te weten dat er op Herba4everyone kan gerekend worden! Je wordt op de hoogte gehouden van de verschillende stappen (van bestelling tot aflevering).
VerbeterpuntenNog concretere leveringstijd (bv met feestdagen)
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
VerbeterpuntenTracking van het pakje. Vermits ze werken met DHL is dat mogelijk
Trackingcode van de bestelling meedelen zou inderdaad een verbetering zijn van onze klantenservice. DPD mailt ons echter meestal maar een uur of een paar uur voor levering de tracking. Hierdoor is het momenteel voor ons nog niet haalbaar om dit standaard door te mailen naar de klanten
Pluspunten
ik kan de bestelling doen op de moment dat ik wil en moet daarvoor niet naar een winkel gaan, ook de snelheid van levering is een groot pluspunt!
Verbeterpuntenmisschien met kailapunten werken om de bestelling te kunnen ophalen want ik ben zeer weinig thuis en dan kan ik zelf naar dit punt wanneer ik tijd heb..
Uit goede bron weten we dat DPD deze mogelijkheid onderzoekt. Maar dit is nu nog niet mogelijk. Als oplossing voorziet DPD dat men een briefje op de deur kleeft met vermelding waar men het pakje mag achterlaten. BV: in de garage, tuin, bij de buren....
Pluspunten
Snelle Levering Goede Service
Pluspunten
Alles is positief. Klaar en duidelijke website.
VerbeterpuntenMaaltijdrepen vind ik niet terug. Betalen met visa of mastercard kan niet.
Bedankt voor deze review. De maaltijdrepen staan onder de naam 'maaltijdvervangende repen' in de rubriek 'Herbalife producten' en andere. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden om deze niet te moeten doorrekenen. Betalen met creditcards is daarom momenteel te duur. Sorry voor het ongemak.
Pluspunten
Super service. Mails direct beantwoord, zelf in weekend.
Pluspunten
- Duidelijke uitleg over de te verkrijgen producten - Snelle service en levering
Verbeterpunteninzoomen van de foto's van de producten mag iets groter zijn
Pluspunten
Ben tot nu toe zeer tevreden
Pluspunten
Heel snel mail dat het geleverd wordt! Ze antwoorden goed op de vragen die je stelt!
Pluspunten
snelle levering helpt echt als je gewicht wil verliezen,
Verbeterpuntensmaakjes uitbreiden, vb vanille met stukjes karamel en chocolade fzo...
Ik vind het jammer dat je de thee,bv citroen thee niet meer appart kunt bestellen, want ik drink die veel en dan moet je steedseen pakket bestellen. Dus voor mij den thee als appart item aan bieden aub!
De thee is wel te koop per stuk. De foto op de website vertoont wel de 5 verschillende smaken. Maar je koopt wel per stuk. Dank u voor deze info. We zullen trachten dit zo snel mogelijk aan te passen zodat er geen misverstanden meer zijn.
Pluspunten
Snelle toegankelijke site en overzichtelijk. Informatieoverzicht en te bestellen artikelen zijn aanwezig maar gescheiden waardoor het bestellen vlotter gaat.
Pluspunten
gemakkelijk, goede producten, correctheid
Pluspunten
Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.
Pluspunten
correcte levering
Pluspunten
over het algemeen positief ;)
Pluspunten
Altijd binnen de 2 werkdagen bij mij thuis. Er wordt ook altijd snel op vragen geantwoord.
Pluspunten
snelle service, goede resultaten
Verbeterpuntenmisschien staaltjes kunnen aanvragen van de verschillende producten
Pluspunten
Supersnelle levering; bestellen en volgende dag al in huis!!!!
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke