Goed en correct te woord gestaan, kon niet meer inloggen. Super geholpen. TOP

Makkelijk bestellen en super snelle levering

Makkelijk bestellen en super snelle levering.

Snelle service en hulp

Gelijk sluitende sloten nabesteld. Ik had wat vragen en via de mail snelle reacties en ik werd nog gebeld ter verduidelijking van wat ik zoek. Vervolgens snel geleverd.

Eenvoudig handig

Website was makelijk in te vullen voor de verschillende maten cilindersloten

Snel en goede prijs

Fijne webshop, makkelijk te bestellen. Supersnel in huis

2 cilinders met knop besteld op zondag. Woensdag werden de cilinders afgeleverd. Prima.

Goed.

is top kan niet beter

erg goed denken mee en vriendelijk

Prima artikel en snel geleverd

Prima artikel en snel geleverd

Wat je verwacht is wat je krijgt

Ondanks een voor mij lastige vraag is dat voor Haverkamp niet. Een extra slot met dezelfde sleutels als het eerder bestelde slot is geen probleem. En dan ook nog snel, prima bedrijf dat ik zeker kan aanraden.

Nette afhandeling

Ik heb ontvangen wat ik heb besteld

Goede kwaliteit en snelle levering

Binnen 3 dagen had ik mijn bestelling ontvangen. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Top!

Uitstekend advies, snelle reactie en snelle levering

Omdat mijn huis een oud illegally heeft, had ik wat advies nodig. Via het contactformulier wat vragen en foto’s gestuurd waarop ik snel en goed antwoord kreeg. De bestelling die daarop volgde is snel verwerkt en binnen twee dagen had ik weer gelijk sluitende sloten in al mijn deuren.

mooi product

Het cilinderslot was makkelijk te bestellen inclusief extra sleutels en knop. Cilinderslot zelf geïnstalleerd: het werkt uitstekend.

Nog niets geleverd

Mijn ervaring met de bezorgdienst dpd is teleurstellend. Zegt niets over de bestelde artikelen, deze zijn vaak goed in orde

Reactie van het bedrijf

Beste heer den Hartog, Bedankt voor uw feed. Super vervelend dat de zending er langer over heeft gedaan dan gepland. We vinden dit erg vervelend en hebben DPD hier ook op aangesproken. We zien dat ze zending gelukkig u uiteindelijk wel bereikt heeft. Bent u verder wel tevreden over onze dienstverlening? Mvg, Haverkamp Deventer, Rowin.

Snel en probleemloos

Twee keer achter elkaar goed en snel

Twee cilinder sloten met keer sleutel besteld deze zijn geleverd volgens afspraak, wel aan de prijzige kant.

Webwinkel prima; verzending niet zo

DPD heeft het pakje nog niet eens bij het ophaalpunten gebracht. Inmiddels zijn 2 werkdagen verstreken en zit er geen beweging in.

Reactie van het bedrijf

Jammer dat de bezorging er langer over doet. We zien dat het pakketje vandaag bezorgd gaat worden.

dit was mijn derde (bij)bestelling voor een nieuwe deur, altijd goed

ik had nu het verkeerde type besteld, maar aan de hand van het nummer van de sleutel werd ik gebeld om de juiste bestelling te doen. perfecte service

Snel en goed

On line is Haverkamp uitstekend in het snel en goed leveren van sloten en sleutels. Zelfs het bijbestellen van sleutels is binnne een paar dagen geregeld. Jammer genoeg is pakketbezorger DPD langzaam en slordig waardoor er vaker wat misgaat. De klantenservice van Haverkamp lost deze problemen vakkundig op.

Zeer goed en snel geleverd.

Niet geweldig

Ze beloven tussen de 1 en de 3 dagen te leveren , maar heb een week moeten wachten. Erg lastig met een bedrijf

Reactie van het bedrijf

Beste heer Roggel, Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend dat u geen fijne ervaring heeft gehad met ons. Ik heb het even voor u nagezien. De DOM cilinders in de bestelde maten horen normaal gesproken op voorraad te zijn. Deze waren onverhoopt op het moment van het bestellen helaas niet op voorraad. De levering met nieuwe voorraad was tegelijkertijd ook vertraagd, waardoor we de zending niet op tijd konden uitleveren. We vinden het vervelend dat dit gebeurd is. Toch proberen we altijd wel mee te denken. Kunnen we nog iets voor u doen of betekenen dat u een betere ervaring met ons krijgt? Alvast bedankt Mvg, Rowin Winkels.

Ook nabestellen profielcilinder na vele jaren goed geregeld

Door plaatsing van een nieuwe voordeur was een nieuwe profielcilinder nodig in ons gelijksluitende systeem. Ondanks dat de eerste bestelling al bijna acht jaar geleden was gedaan werd binnen een dag de extra cilinder geleverd. Een verbeterpuntje: na bestelling en betaling via de website kwam bericht dat er een toeslag moest worden betaald vanwege de bijbestelling. Dat had tegelijk via de website geregeld kunnen worden.

Prima service, wel jammer dat achteraf de sleutels 2 euro duurder waren dan werd aangegeven.

Goede producten en service

Snelle verzending, prima webshop.