Verbeterpunten.
Pluspunten
Goede after sales! Medewerkers staan direct klaar voor klanten!
Pluspunten
Was voor ons de eerste bestelling, ze waren zeer vriendelijk
Pluspunten
Snel,,, goede mailservice alles duidelijk en klaar ,,,,,,,ivm bestelling betaling en levering
VerbeterpuntenDe beschrijving van de stoeltjes en details kan toch beter. Meer info over met gordel of met isofix soms staat het een beetje tegenstrijding in de uitleg.Je moet het echt uitpluizen. Niet helder en klaar ,, het moet dummyproof zijn.
Pluspunten
Supersnelle levering. Goed ingepakt
VerbeterpuntenNiet de schuld van het bedrijf maar de installatie instructies van het stoeltje die ik heb gekocht waren ingewikkeld, onduidelijk en alleen plaatjes.
Pluspunten
alles ging prima, via bol.com besteld en autostoeltje.nl heeft sneller geleverd als via mail werd aangegeven ;)
Verbeterpuntenx
Verbeterpunten.
Pluspunten
snelle levering goede prijs product kwaliteit mooie goede afbeelding
Verbeterpuntenuitgebreidere instalatie aanleiding meer informatie informele de gordel bevestigen
Pluspunten
Heel mooie service! Niks op aan te merken!
Pluspunten
Snelle levering en bezorgd bij de buren. Goed ingepakt
VerbeterpuntenHoofdsteun was er los bij en de bekleding zat niet stevig/ strak om het stoeltje waardoor het er goedkoop uit zag
Pluspunten
Ik heb met het bedrijf gemaild en ze reageerde snel met een antwoord waar ik iets mee kon!
Pluspunten
Fijn een mail gestuurd dat de levering een dag later zou zijn,jammer deze was nog een dag later aan gekomen als verwacht dus effe op en neer postkantoor maar aan de telefoon zeer vriendelijk geduldig echt top ik ga zeker nog bestellen..
Pluspunten
Snelle levering, goed product met goede handleiding
Autostoeltje.nl richt zich op de verkoop van betaalbare en veilige autostoelen voor alle leeftijden. Autostoeltje.nl is een handelsnaam van Ellermeyer Trading B.V. Een echt familiebedrijf dat al vele jaren ervaring heeft met de verkoop van kinderveiligheids producten, waaronder dus autostoeltjes. Al onze producten voldoen aan de daarvoor gestelde Europese normen. Daarbij controleren wij continu of deze artikelen verantwoord zijn geproduceerd.