Gigantisch ruime keuze, snelle levering

Keuze uit een grote collecite en de volgende dag al in huis, beter kan niet.

Nette service

Gewoon netjes en snel

Perfekt

Ware kommt schnell und ist in perfekten Zustand und die kosten sind nicht zu toppen

Toppertje

Een aanrader boor elke man die iets mooie en spannends zoekt.

De beste ondergoedlabels, dus voor ieder wat wils.

Er is veel keuze, dus er zit echt voor iedereen wel iets bij, en de website is overzichtelijk en fijn om doorheen te kijken. Het ondergoed is van mooie kwaliteit. Ik had een keer per ongeluk de verkeerde maat besteld en werd daarover zelfs persoonlijk door een medewerker gebeld. Dat vond ik echt topservice. De juiste maat werd meteen opgestuurd. De verzending ging snel en had binnen twee dagen mijn bestelling al in huis, netjes verpakt. Af en toe zijn er ook leuke aanbiedingen, wat behoorlijk scheelt in prijs. Het geeft me een fijn en vertrouwd gevoel om hier mijn ondergoed te bestellen, omdat ik weet dat de kwaliteit goed is en de service betrouwbaar.

Snelle levering product zoals op foto

Goede ervaring met deze webshop. Altijd nette levering met persoonlijke touch.

goede service

Fijne winkel, Reageren snel wanneer ik een vraag stel

Voorbeeldige service!

Na de bestelling prima informatie over de bezorging. Bestelde artikel werd vlot en goed verpakt toegezonden en voldeed volledig aan de beschrijving. In de verpakking bevond zich een factuur met daarop tevens info over een eventuele retour zending. Daarbij zelfs een retour sticker. Heb ik tot nu toe bij geen enkel ander bedrijf mee gemaakt, die zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

Wat een plezier om dit doosje te openen, past allemaal perfect en netjes verpakt!

In 1 woord super

Vaste klant en altijd goede service

Snelle levering, top kwaliteit

Bestel al jaren hier mijn ondergoed, pump,gewoon goede kwaliteit en als ik wat besteld vaak binnen twee binnen.. top team

Goede service!

Comfy sexy outfit

This is not the first time I had ordered with BIBO. I love the brands and the wear. Ordering is simple and fast and always a nice note thanking you for the order. Keep on doing this and we will keep on coming back.

Helemaal top!

2 keer wat besteld in meerdere maten. Super snel ontvangen en ook de verkeerde maat teruggestuurd. Ook hiervan de creditnota binnen een dag ontvangen. Top service! Zeker niet de laatste aankoop!

snelle levering maar ...

Eén onderbroek Addicted (S was 2cm korter in omtrek en is bijgevolg te spannend om te dragen.

Top webshop! Fijne service van Luut

Top webshop! Fijne service van Luut

Dik voor elkaar

Netjes en discreet geleverd in een grote envelop. Met nog een erg leuk extraatje erbij. Heb daar erg van genoten.

Mooie pasvorm

3 zwemslips gekocht….zitten heerlijk, mijn “gereedschap” ligt er mooi in en laat zien hoe mannelijkheid er uitziet…!

Altijd zeer klantvriendelijk en snelle levering!!

Betrouwbaar en alles van goede kwaliteit.

Altijd correct

Einfach ein super shop

Super schnelle Lieferung, große Auswahl. Einfach alles super, sehr zu empfehlen.

Goede pasvorm en kwaliteit Snel geleverd We bevelen aan!!

Gewoon altijd top!

Top winkel! Goede producten. Snelle levering. Prima communicatie. Goede prijzen en aanbiedingen.

Eerlijke prijs kwaliteit, alleen verzendingskost voor het buitenland in mijn geval België vind ik te hoog. Vlotte Levering. Kaartje erbij met vriendelijke boodschap is een meerwaarde.

Fantastische collectie & service

Snel geleverd, makkelijk retour te sturen.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion