Wat een plezier om dit doosje te openen, past allemaal perfect en netjes verpakt!

In 1 woord super

Vaste klant en altijd goede service

Snelle levering, top kwaliteit

Bestel al jaren hier mijn ondergoed, pump,gewoon goede kwaliteit en als ik wat besteld vaak binnen twee binnen.. top team

Goede service!

Comfy sexy outfit

This is not the first time I had ordered with BIBO. I love the brands and the wear. Ordering is simple and fast and always a nice note thanking you for the order. Keep on doing this and we will keep on coming back.

Helemaal top!

2 keer wat besteld in meerdere maten. Super snel ontvangen en ook de verkeerde maat teruggestuurd. Ook hiervan de creditnota binnen een dag ontvangen. Top service! Zeker niet de laatste aankoop!

snelle levering maar ...

Eén onderbroek Addicted (S was 2cm korter in omtrek en is bijgevolg te spannend om te dragen.

Top webshop! Fijne service van Luut

Top webshop! Fijne service van Luut

Dik voor elkaar

Netjes en discreet geleverd in een grote envelop. Met nog een erg leuk extraatje erbij. Heb daar erg van genoten.

Mooie pasvorm

3 zwemslips gekocht….zitten heerlijk, mijn “gereedschap” ligt er mooi in en laat zien hoe mannelijkheid er uitziet…!

Altijd zeer klantvriendelijk en snelle levering!!

Betrouwbaar en alles van goede kwaliteit.

Altijd correct

Einfach ein super shop

Super schnelle Lieferung, große Auswahl. Einfach alles super, sehr zu empfehlen.

Goede pasvorm en kwaliteit Snel geleverd We bevelen aan!!

Gewoon altijd top!

Top winkel! Goede producten. Snelle levering. Prima communicatie. Goede prijzen en aanbiedingen.

Eerlijke prijs kwaliteit, alleen verzendingskost voor het buitenland in mijn geval België vind ik te hoog. Vlotte Levering. Kaartje erbij met vriendelijke boodschap is een meerwaarde.

Fantastische collectie & service

Snel geleverd, makkelijk retour te sturen.

Altijd geweldige service!

Ook dit keer weer geweldige service, snelle verzending, heel snel antwoord(op zondag!) op een vraag.

In een woord top!

Gisteren in de middag een bestelling gedaan. 's Avonds kwam er echter een kortingsactie. Na een mailtje hebben de medewerkers de korting direct toegepast om mijn bestelling. Dat noem ik nog eens service! :)

Kwaliteit

Uitstekend, naar gewoonte!

Luut geeft mij altijd de juiste informatie van datgene wat ik nodig heb, dat vind ik bijzonder en ik waardeer dit enorm!

Einfach ein klasse Online-Shop!

Top Auswahl und super schnelle Lieferung! Kann ich nur weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Toppertje

Echt een super bedrijf. Goede kwaliteit en sexy broekjes. Echt een aanrader.

Good

Good

perfekt en snel

snel beleefd perfekt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion