Uitermate correcte aankoopervaring bij bibo!

Mits een probleempje bij de leverancier nam Luut het toch op zich om de zaak recht te trekken. Alle problemen zijn dan bijgevolg ook opgelost geraakt dankzij Luut. Waarvoor dank. Een tevreden vaste klant sedert jaren ondertussen.

Een aanrader

Het is een top bedrijf. Een aanrader voor elke man die eens wat spannends wil. En Luut en medewerkers een heel mooi en goed en gezond 2026. Groetjes Eddy&Ben

Snelle leveling en nog en toffe gratis attentie erbij

Goede kwaliteit.ik ben er blij mee

Rode slip

Mijn bestelling een geil rood slipje ontvangen. De stier heb ik er al op los gelaten.

Uitstekende service van Luut

Ik stelde via het Instagram-account en kreeg binnen enkele minuten een antwoord. Een week later volgde nog een berichtje met een update. Bestellingen worden altijd razendsnel en keurig verpakt verzonden.

Luut levert snel en heeft kwaliteit. Ik koop al jaren bij Bibo en altijd naar tevredenheid.

Fijne shop

Betrouwbaar, en Luut is een super aardige vent, zelfs met de kerstdrukte heb je het zo in huis. Groet, Ruud Weijs

Alles bestens! Toller Service! Immer gerne wieder!

Schnelle Lieferung. Guter und schneller Kontakt. Bin sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, snel geleverd.

Past heel goed. Partner kan er niet vanaf blijven. Het mannelijke geslachtsdeel wordt overduidelijk getoont, laat niets aan twijfel over!

Bibi fashion top!

Ik heb onlangs weer een paar slips besteld bij BIBO Fashion en ben daar opnieuw erg tevreden over. De kwaliteit is mooi, de pasvorm is goed en ze zitten comfortabel. De bestelling werd snel geleverd en was netjes en zorgvuldig verpakt. Je merkt dat er aandacht is besteed aan de verzending. Complimenten aan Lut en zijn team: alles verliep duidelijk, vlot en met zorg. Voor mij opnieuw een fijne ervaring en zeker niet de laatste keer.

Prettig

Ik shop al 11 jaar bij BiBo. Ik ken de winkel nog vanuit Tilburg. Ik kom steeds terug, omdat de collectie er service gewoon fantastisch zijn.

Weer uitstekend!

Zoals gewend altijd weer mooie producten en snel geleverd, zelfs tijdens de drukte voor de feestdagen! Ik wens Luut en het team fijne feestdagen!

Ben zeer tevreden

Perfect om te dragen en korte leveringstijd

Fantastisch, zoals altijd!!

Iedere bestelling altijd tot in de puntjes verzorgd , en altijd weer een persoonlijke touch erbij! Online is handig maar wat missen wij Luut zijn winkel in Tilburg Een dikke 10+ natuurlijk voor Luut en zijn team!

Subliem

Excellent

Hele goede ervaringen met jullie webshop eerlijk en duidelijk ga zo door

High quality items and fantastic service

I bought multiple items from Bibofashion and they're all amazing. The website itself is easy to navigate, the range of items that are offered are so slick and next level nice (i wish i could buy them all), the shipment is done professionally and fast, and lastly the service when you email them for further queries or support or to change anything in the order, is excellent. I highly recommend ordering from Bibo.

Snelle levering discreet en leuk ingepakt

De website is helder en overzichtelijk. Service vlot en goed. Snelle levering.. Kleine en leuke extraatjes gekregen bij bestelling

Perfekt!

Top Service, top Ware zu einem super Preis! Bestellen seit Jahren in dem Shop. Kann ich nur weiterempfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer snelle levering!

Gisteren besteld en vandaag had ik mijn bestelling in de bus en ben weer 3 moois slips van Addicted rijker geworden! Naast een persoonlijke note ook nog een leuke attentie ontvangen waarvoor mijn dank! Ik kan iedereen BIBO Fashion ten zeerste aanbevelen. Mooie collectie en uitstekende en snelle service!

Super aanbod, snelle levering.

Heel veel geil kwalitatief goed spul, teveel om te kiezen. Koop er vaak en graag. Meegestuurde attentie erg leuk, een cockring bv.

Zoals altijd, snelle levering, mooie artikelen, leuke extraatje!

Snelle levering + extra zaken ontvangen. De website was wel heel traag toen ik bestelde maar ik heb wel geduld.

Snelle levering ondanks de feestdagen en ben er erg blij mee

Zal zeker nog eens wat bij BiBo bestellen

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion