Snelle levering met mooi cadeautje erbij Super

Altijd Perfect

Heb hier al verzchillende keren besteld en altijd supper blij en posetieve ervaringen gehad. Ik bestel hier supper graag strings and jocks. Supper vriendelijke mensen goede communicatie perfecte selectie aan ondergoed en zwembroeken Enkel maar posetieve ervaringen!!

Fantastisch zoals altijd

Zoals altijd bestelling snel, verzorgd en met leuke verrassing geleverd! Bedankt Luut *****

Prima service en veel keus en snelle levering. Heel attent altijd een persoonlijke noot en attentie bij levering. Super

Leuk maar beperkt aanbod

Aanbod van merken is net voldoende, maar zou leuk zijn moesten er nog een paar nieuwe merken bij komen. Service en verzending is altijd snel en correct. Eventueel zou een soort spaar systeem om af en toe een ´gratis´ item te kunnen scoren leuk zijn voor mij als klant. Voor elke euro een puntje en na aantal puntjes kan je voor gratis verzending of extra item of zo kiezen. Dit zou er persoonlijk voor zorgen dat ik al mijn items bij jullie koop waar ik nu gewoon steeds op zoek ga naar de laagste prijs.

top !

uitgebreid aanbod, communicatie is top, heel snelle levering !

Kwalitatief gemakkelijk en persoonlijk

Iedere keer weer bestel ik uit het kwalitatief goede aanbod, eenvoudig via hun website en krijg ik het keurig anoniem thuisgestuurd met een persoonlijke noot die me doet glimlachen

Goede producten Top service!

Als jullie pakketje weer binnen is, tovert dit een glimlach op m'n gezicht. Fijn om 't uit te pakken....

Komt altijd afspraken na

Sexy

Viben in underwear

Fijne spullen en goede kwaliteit

Prima pasvorm en kwaliteit

Zonder uitzondering, altijd uitstekende service

Producten worden altijd snel verstuurd en er wordt nooit moeilijk gedaan over retouren.

Snelle correcte levering

Leuke foto’s geshooted

Al een paar dagen in underwear

Zeer snelle verzending en levering..

Ik heb twee verschillende bestellingen geplaatst.. Ze hebben de twee zendingen samen verzonden en mij de verzendkosten spontaan terug betaald. Mijn zending werd snel verzonden en geleverd. Ook de communicatie is uitstekend.. Met andere woorden.. een aanrader om in deze webshop te kopen..

Always Wowww

Bibo is always Woww. Great prices and fast delivery . Thanks , guys .

Snelle en nette levering!

Snelle en nette levering! Kreeg naast mijn bestelling zaten er leuke verrassingen in het pakketje. Bestel zeker nog eens bij BIBO fashion!

Snelle en vriendelijke service overtreft

Een artikel dat niet meer beschikbaar was werd op mijn vraag speciaal besteld bij de leverancier. Heel vriendelijke en snelle service! Goede producten van goede kwaliteit, met absoluut uitstekende service en vriendelijkheid!

Perfekt

Eine schnelle Lieferung trotz angekündigter Verzögerung. Die Ware ist wie immer von bester Qualität. Danke. Ich kaufe gerne hier wieder ein.

Mooie spullen

Ze verkopen mooie spullen van goede kwaliteit en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Helemaal Top

Vriendelijk, snel en top service!

Snel, betrouwbaar en klantvriendelijk!

Groot assortiment, snelle levering en reageren snel. Ook superservice indien er iets misgaat.

Excellent

Ik ben al jaren vaste klant bij bibo. Altijd snel geleverd naar België!

Overtreffende service

Maken waar wat ze zeggen op een persoonlijke wijze. En bij mijn bestelling een toffe attentie gehad!

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion