Mooie producten

Snelle levering en mooie producten. Discreet verpakt en maten klopten precies.

Super kwaliteit producten en gevarieerde keuze!

Prachtige ES-collection Trunk Gold en een Addicted Versailles Swimshort Black gekocht. Maatvoering en wederom DE service van de mannen van BIBO Fashion. Gewoon TOP!!!

Top service en mooie collectie

Uitstekende service en kwaliteit

Zeer tevreden over de pasvorm van Addicted en ES. Zocht nu naar een wat discreter model van ES boxers maar wel eentje met voldoende ondersteuning zodat je kruis op zijn plek blijft bij dagelijkse activiteiten. Iets wat een must is voor een besneden man, omdat de top gevoeliger is.

vlotte leveringen

een paar keer de afgelopen maanden een bestelling gedaan, en alles vlot geleverd en goede kwaliteit

Een geslaagde shopsessie

Leuke, mooie en sexy collectie van verschillende merken. Altijd snel verzonden, goed en netjes ingepakt. Leuke attentie erbij als verrassing. Iedere keer een feestje om bij Bibo te winkelen.

Altijd goed

Inmiddels bestel ik hier al jaren meerdere keer ondergoed. De verzending gaat altijd prima. Actueel aanbod voor iedereen.

Snelle levering, goede en vriendelijke service.

Een van de boxer shorts had een vlekje voor en achterkant en vroeg of deze omgeruild kon worden. Dit was geen enkel probleem, krijg binnenkort een vervangende en ik kan de andere via een retour formulier terug sturen. En er zit vaak een klein verrassing in het pakketje als cadeautje erbij wat het leuker maakt als je het pakketje opent.

Complete webshop met de populair merken

Snelle en zorgvuldige service! Altijd een leuke kaart en een extraatje bij de bestelling! Dat wordt erg gewaardeerd. Verkoopt de meest populaire brands mbt underwear, simwear.

Perfecte service

Perfecte service en eerlijk!

Mooie spullen en goeie kwaliteit

Snel en goede service

Bestelling was er weer zze snel en correct

Zoek niet verder... Bibo fashion is de specialist voor iedere man!

Altijd super service en snel geleverd

Best customer service experience!

I had ordered two items. I was off in selecting the right sizes for my body. I sent an email… response….immediate! Solution….provided! No fuss no muss. Before I could track whether my package had arrived back at Bibo, I had already received an email from Luut that the right sizes were on their way back to me! Stellar service. Thank you!

Snelle levering en prima service. Geheel conform het aanbod op de site.

Levering stipt geleverd mooie kwaliteit van bestelling en nog leuke cadeautjes erbij

Steeds uitstekende en snelle service..

Steeds een fijne ervaring om in deze betrouwbare webshop te kopen. Ik wilde een nieuw product van Breedwell die nog niet op de website stond, ik heb dit gevraagd en ze hebben die prompt besteld. Ook altijd zeer snelle verzending. Alsook bedankt voor de mooie kalender. De communicatie is uitstekend.. Kortom een echte aanrader. Bedankt..

Zoals altijd!

Uitstekend!

Supersnelle correcte levering

Snelle en goede levering

perfekt

perfekt en snel

Mooie collectie

Hele fijne website, een ruime keus aan onderkleding en mijn bestelling werd snel bezorgd

Sommige maten zijn naar de kleine kant maar ok

Snelle levering en goede kwaliteit.

Prima product en snelle levering

Zondag besteld en dinsdag netjes geleverd. Voldoet helemaal zoals het op de web-site aangeboden werd. Ik heb al vaker hier besteld en de service blijft zeer goed. Dank Luut.

Snel en goed.

Laatst een aantal Jocks en een Harnas besteld. Deze waren binnen no time geleverd. De aangegeven maatvoering op de site klopt als een bus. Alles zit als gegoten. Dank je wel Luut en de rest van het Team

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion