Veel keus, correcte levering. Al meerdere keren gekocht. Super!

Fijne webshop en levering met persoonlijke touch.

Dit is een van m'n vaste webshops waar ik af en toe ondergoed bestel. Altijd vlotte levering en zover ik me kan herinneren zit er altijd een handgeschreven bedankje bij. Dat voelt toch anders dan een bruine envelop/doos vol barcodes uit een 'fulfilment center'. Deze keer ook blij verrast met een paar kleine extra's en alles viel goed in de smaak bij mijn vrouw. Vooral de Addicted push-up maakt haar altijd vrolijk en het zit super comfortabel met veel 'support', iets wat ik met veel 'standaard' ondergoed mis. Kom eigenlijk nooit in Tilburg maar als ik een keer in de buurt ben ga ik Luut en zijn team zeker even gedag zeggen. Absolute aanrader dus.

Uitgebreid assortiment, snelle levering, goede kwaliteit!

Snelle levering. En voor herhaling vatbaar. Geweldig om te dragen

Mijn volgende bestelling is zeker bij jullie

Kwaliteit en service onder 1 dak,geweldig.

Snel geleverd.

Gewoon 'goed'!

Snel, alles volgens omschrijving en super mooie artikelen!

Geweldige webshop

Snelle service . Heel veel keuze in slipjes en boxershorts.voor dagelijks gebruik maar ook voor een spannende nacht. Deze keer glijmiddel op ciliconebasis besteld. Deze is echt aan te raden voor anaal gebruik. Droogt niet snel op maar blijft super lang glad.

Top !

Goed rechtstreeks persoonlijk contact. Nooit geen problemen. Vaak ook nog een presentje als verrassing. Kortom een echte aanrader. Mooie erotische fashion kleding voor de MAN.

Heel snel geleverd en duidelijk op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling

Snelle levering + vriendelijke attentie erbij

Snelle levering + vriendelijke attentie erbij

Betrouwbaar

Altijd uitstekende kwaliteit qua producten als service.

Altijd goed

Snel Netjes Goed

Weer een top ervaring

Bedankt Luut voor de snelle levering. Zit weer prima. Goede kwaliteit. Prima shop.

Goede en snelle service.

Zie boven...

Fijne en betrouwbare webshop!

Altijd leuk spullen, snelle levering, soms een leuke extra een en persoonlijk kaart!

De winkel die je kleerkast een upgrade geeft

Al meerdere malen besteld .alles wordt met de grootste zorg en correct verzonden .het is dan ook steeds leuk om je pakketje te openen en het extra'tje te ontdekken . Niet twijfelen ,gewoon BiBo

Ontvangen

Goede kwaliteit en goede service bedankt

Altijd weer snel geleverd!

Heel fijn dat ik mijn bestelling, zoals altijd, weer snel in huis heb.

Schnell und zuverlässig

Schnell und zuverlässig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zo zouden met bedrijven moeten zijn

Perfect!

Het bestellen ging vlot en de levering ook. Mooie kwaliteit, ik ben heel tevreden. Dank hiervoor!

Steeds correcte service

Reeds regelmatig aangekocht bij BIBO fashion en altijd correcte service en snelle levering.

Aanrader!

Altijd snelle levering, goede kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ik blijf hier graag bestellen.

Mooi product, prima maatadvies en vlotte/verzorgde levering!

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion