Goede keuze maar wel erg duur.

Ik vind het jammer dat jullie prijzen zo hoog liggen.

leuke winkel , met mooie prijzen

mooie moderne lingerie voor de moderne man , met uitdagend design

Goeie web winkel!

Mooi assortiment. Prettige website en een snelle levering.

Duidelijke website met overzichtelijk aanbod.

Altijd goede service!!

Al een aantal keer besteld bij BiBo. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis, maar altijd een correcte en snelle oplossing. Over service en kwaliteit kan niks gezegd worden. Heel erg fijn dat er ondanks dat het online shopping is altijd voor wordt gezorgd dat het perfect is.

altijd snel en goed

Bestel er regelmatig en nooit problemen .Alles word eigenlijk binnen 24 uur bezorgd .leuke shop !!

Mooie artikelen snelle levering

Mooie artikel die snel worden geleverd en altijd met een "personal touch"

Wat een fijn bedrijf

Een heel goede webshop met perfecte verzending.

Beter dan goed!

Na het bestellen werd mijn pakket direct met zorg ingepakt en samen met een vriendelijke kaart en presentje verzonden. Zelfs in de drukke dagen voor Kerst arriveerde het de volgende dag. Over de fantastische collectie hoef ik het hier inmiddels niet meer te hebben.

Snelle en correcte services

Duidelijke en overzichtelijke website. Aantrekkelijk om te winkelen. Snelle afhandeling en zo ook de aflevering!

Goed opgelost

Ik ben meteen gebeld en heb een fijne oplossing gekregen!

Snel geleverd, mooi spul en niet gewacht tot volledige bedtelling compleet was

Vol vertrouwen dat de nazending nog volgt

makkelijk besteld uit een goede collectie en snel geleverd

prima site met een mooie collectie. goede beschrijving en het product is wat je ziet op de site. Snelle levering.

Keurig netjes op tijd binnen.

Fantastische shop

Zoals altijd een snelle en goede service, zelfs naar België. Doe zo voort Luut Knuffel Nic en Johan

Ik vond het super

Snelle levering en een goed product Netjes verpakt en een leuk kaartje erbij. Voor herhaling vatbaar

lekker, mooi slip

mooi, prachtig ,uitblikken ondermode

Goede service en prijs-kwaliteitverhouding!

Mooi assortiment van ondergoed en zwembroeken! Met een goede prijs-kwaliteitverhouding. En de snelle levering is top!

Verslavend

Ik kan wel elke maand al mijn geld uitgeven aan Bibo.. Want dat is het zeker waard!!

Schnelle Lieferung

Wirklich nettes Personal ! Hatte etwas Schwierigkeiten bei der Bestellung! Haben mir super geholfen! Ware top!!! Wünsche euch allen ein schönes Weihnachtsfest und ein gutes neues Jahr! Lg Norbert

Uitmuntend

Vlugge levering maat is perfect en goede kwaliteit

Uitstekende service Klantgericht Mooi assortiment Geen moeite teveel

Goede spullen, snelle levering

Mooie collectie, goede kwaliteit, nette en snelle levering.

Pakket snel geleverd en netjes als cadeau verpakt, daarnaast ook nog allerlei leuke goodies bijgesloten.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion