Een traktatie voor jezelf

Mooie website, overzichtelijk en alles werkt gewoon goed. Snelle levering, goede kwaliteit en altijd een leuk kaartje van Luut met een cadeautje erbij. Feestje om uit te pakken. En natuurlijk een nog groter feestje om alles te dragen. Met een mooie undie voel je je net wat sexier.

Service ten top !!!!

Service ten top !!!

Prima aanbod en top service

Prima aanbod en top service

Top producten voor een nette prijs en goede service

Bestelling geplaatst en kwam nog wat anders leuk tegen. Gebeld met Luit, nog even bij de bestelling toegevoegd en betaallinkje gestuurd. Volgende dag in huis en helemaal blij met alles.

Webwinkel met de service van een speciaalzaak. Goed advies, vriendelijk en snelle service. Wat wil een mens nog meer?

Snelle afhandeling en levering. Goede product omschrijvingen. Producten zitten perfect.

Super fijne service en snelle bezorging!

Fijne webshop en regelmatig nieuwe artikelen. Bezorging is altijd keurig, en het voelt bij het uitpakken als een cadeautje, zeker door het handgeschreven kaartje.

Goede service.

Mijn pakje lag de volgende dag al bij het postNL afhaal punt waar ik het kon ophalen. Priema bedrijf.

DE store voor je underwear en meer

Kwaliteit, super service en snel bezorgd. DE winkel voor jouw ondergoed en meer.

Supermooie producten

Snelle levering, mooie producten en wat ik leuk vind: persoonlijk contact

Uitstekende service!!

Uitstekende service en snelle levering

Super klantvriendelijk!!!!

Vriendelijk Behulpzaam Snel in huis

Bedankt voor het kaartje en cadeautje.

Ondergoed bovengoed

De brievenbuspakjes worden steeds mooier, de levering en modellen blijven perfect. En een hartelijke kaart van Luut doet de rest.

Mooie kwaliteit!

Ik heb een mondkapje besteld. Snelle levering en perfecte pasvorm. Zo kan ik Lekker veilig flaneren door de stad!

Uitstekend!

Super snelle service, uitstekend communicatie skills en wat meest belangrijk - goede prijzen! Enige winkel waar je je ondergoed en accessoires moet halen!

Snelle, persoonlijke service

Na mijn bestelling ontving ik geen bestelbevestiging. Omdat ik me een beetje zorgen maakte heb ik de verkoper (persoonlijk) via instagram een bericht gestuurd om de bevestiging op te vragen. Deze ontving ik 2-3 uur later.

Prima webwinkel

Aanbod is goed, snelheid van de verzending zoals aangegeven en handig door de brievenbus bij kleine bestellingen.

Top geregeld!

Snel, goed, persoonlijk.

Top service.

Besteld en super snel in huis. Het persoonlijke briefje maakt het geheel af. Ik bestel hier mijn undies met plezier.

Top service kan niet beter

Bibo fashion! Wat een snelle service en toffe items. Het contact via Instagram tot het opsturen liep super goed! Ik heb een nieuw adres erbij voor gave underwear. Ga zo door topper.

Snel, correct, vriendelijk en brede keuze.

Ongelooflijk toch... ik kan niets anders dan Bibo Fashion uitgebreid bedanken voor het perfect afhandelen van mijn bestelling. Wat een enorme keuze hebben ze hier. Vroeger moest ik altijd heel wat sites vergelijken wat betreft keuze en prijs en beschikbaarheid in mijn maat. Met dit werkje was ik vaak een uur zoet. Dankzij Bibo Fashion is dit gewoonweg niet meer nodig. Aanrader!

Uitstekende service

Prima passend ondergoed, prettig draagcomfort

Mooie kwaliteit en in sale leuke prijs

En supersnel verzonden, met persoonlijk kaartje erbij. Erg leuk

Super snel en goede kwaliteit!

Elke maand weer een nieuw aanbod. De levering is ook altijd super snel. Ik bestel het vaak s avonds en dan ligt het gewoon de volgende dag op de mar. Erg leuk dat je altijd een cadeautje bij de bestelling krijgt. Soms een wat groter cadeau dan de andere keer. Doordat Bibo Fashion gebruikt maakt van alleen bekende merken is de kwaliteit van de producten top. En dit alles voor een lage koopprijs ;)

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion