Super snel en goede kwaliteit!

Elke maand weer een nieuw aanbod. De levering is ook altijd super snel. Ik bestel het vaak s avonds en dan ligt het gewoon de volgende dag op de mar. Erg leuk dat je altijd een cadeautje bij de bestelling krijgt. Soms een wat groter cadeau dan de andere keer. Doordat Bibo Fashion gebruikt maakt van alleen bekende merken is de kwaliteit van de producten top. En dit alles voor een lage koopprijs ;)

Top bedrijf

Komen altijd hun afspraak na, mocht een product in de sale onverhoopt niet meer leverbaar blijken. Na een belletje van Bibo wordt een vergelijkbaar product aangeboden tegen de sale prijs. Snelle levering. Top en waar wordt je nog persoonlijk bedankt voor je aankoop? Bij Bibo wel.

Altijd super service en betrouwbaar, binnen 1 dag geleverd in België

Luut Altijd correct, zeer behulpzaam, goede service, binnen 1 dag geleverd in België. Xxx Nic en Johan

Persoonlijkheid en klantvriendelijkheid staan bovenaan bij BiBo Fashion

Snelle service. Netjes verzonden. Altijd een persoonlijke touch. Ook toen de fysieke winkel nog bestond altijd professioneel geholpen. Als een warm welkom.

Pretty damn great

Great selection and customer care, and very fast delivery.

snel en volledig.

snel en volledig.

Top shop

Fijn om hier te bestellen, duidelijke site. After sales ook prima voor elkaar!

Super snel, attentvol en schitterende customer experience

Super snel, attentvol en schitterende customer experience. Bedankt ook voor jullie persoonlijk kaartje

Goede service en alles snel geleverd!

Eerste levering super snel en netjes geleverd. Bij een fout in de levering ook weer netjes binnen een dag opgelost! Super service

Fijne shop!

Groot aanbod, nieuwste collectie, supersnelle levering. Ben helemaal tevreden!

Gewoon weg geweldig

Uitgebreide keuze, goede betalingsmogelijkheid, snelle levering & altijd leuk kaartje Luut :D

Reyno

Ik bestel vaak bij BIBo Fashion het is altijd keurig en netjes verzorgt en verstuurd. En dan nog een leuk kaartje erbij, wat het echt ook speciaal maakt. Kortom goeie snelle service en doen nooit moeilijk dus voor mij helemaal TOP.

Niet prettig

Ik heb dit gedaan omdat de envelop niet geheel in de bus paste ,en er ingestouwd was en dat was niet erg prettig

Kwalitatief goede produducten, zeer tevreden met alle gedaane aankopen.

Menswear/underwear van de juiste kwaliteit, met een prima service, altijd een handgeschreven kaart bij de aankopen, heel correct en persoonlijk. Fijne webwinkel & betrouwbaar.

Snelle levering, goede kwaliteit en snelle afhandeling retourzending

Goede webshop, snel antwoord per mail. Netjes verpakt, soms met een kleine attentie (altijd leuk) Een hand geschreven kaartje, maaktnhetbwat persoonlijker. Retourzendingen worden snel afgehandeld en aangepast.

Alleen had ik achteraf gezien een maatje groter moeten nemen. Het vervelende was dat de website niet de mogelijkheid gaf om te kiezen voor XL. Je moest dat aangeven via een aparte mail. En ja hoe communiceer je dat?

Zeer vriendelijk en erg behuplzaam

fijn te woord gestaan, snelle levering

Snelle levering met persoonlijke boodschap!

zeer correct en snel

zeer correct en snel

Kwaliteit en perfecte service

Snelle levering, leuke kleine attentie, goede afhandeling van een artikel dat retour ging

De beste...

Snele levering, de beste kwaliteit. Ik bestel al lang bij hun, en nooit spijt gehad

Mooi kwaliteit ondergoed zwemkleding

Pak je waa snel en keurig geleverd. Sneller dan ik verwachtte. Wel heel blij mee.

Mooie producten die nergens anders tegenkomt

Fijn om te shoppen en de afwikkeling en event nazorg is prima

save & snel

mijn vraag omtrent maatvoering van de paris short werd met kerende mail meteen beantwoord, ook het versturen ging super snel, ik kan een ieder aanbevelen om hier aankopen te doen. je krijgt eerlijk advies. Save & snel

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion