Pluspunten

Een uitstekende service die je eigenlijk bij elke winkel mag verwachten, maar zelden mee maakt! BiBO is werkelijk een bedrijf waar mening winkel/webshop wat van kan leren als het op snelle levering, snelle afhandeling van vragen en service aankomt!

Geen tips. Ga zo door BiBO!

Pluspunten

Pluspunten

Een hele snelle levering en heel persoonlijk. In één woord: top! Vooral het handgeschreven kaartje maakt het helemaal af! Dat zie je niet overal. Keep up the good work!

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en super klantenservice!

Pluspunten

Pluspunten

Snel. Goed verpakt. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat.

niet in een paar dagen tijd een hele ris mailtjes versturen, als ik wil bestellen doe ik dat toch wel.

Pluspunten

Nette en zeer snelle levering

Pluspunten

Ben goed geholpen met mijn bestelling

Pluspunten

Snelle levering en een kaart erbij erg attent

Pluspunten

Leuke en goede ontvangst met een kopje thee of koffie . En een leuk en gezellig praatje. En je gunt het deze mannen ook heel erg .

Parkeren was wel een probleem

Pluspunten

Snelle levering mooie producten

Pluspunten

Overzichtelijke site en snel.geleverd

Pluspunten

Snelle levering. Het aardige er van was, dat er een handgeschreven boodschap bij zat! Compliment.

Pluspunten

Aantal keren besteld, en iedere keer netjes bezorgd en verpakt. Tijdens een actie mooie kalender ontvangen, en bij laatste bestelling een kaartje ter attentie. Dit maakt het leuk.

Ik heb op dit moment geen tips ter verbetering

Pluspunten

super snelle service,

Pluspunten

Alles

Meer keuze in merken

Pluspunten

ik ben zeer tevreden van de spullen die ik heb besteld en ontvangen mocht er weer nieuwe binnen komen dan bestel ik weer bij jullie in ben zeer tevrede gr jan

Pluspunten

Zelfs na sluitingstijd, mogelijk om op afspraak toch de winkel te kunnen bezoeken.. Dat noem ik nou eens service!

Pluspunten

correcte opvolging en verzending van bestelling

Pluspunten

Goede en persoonlijke service wat resulteert in een goeie relatie met de klant. Die persoonlijke kaart ondersteund dat heel erg. Ga zo door!

De naam van het bedrijf staat om de sticker van het adres op het pakketje. Dit kan minder prettig ervaren worden door klanten die het graag anoniem willen bestellen en bijv. nog thuis wonen. Verder heb ik geen op en aan merkingen op dit moment.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion