Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit product

N.V.T

Pluspunten

Pluspunten

snelle kosteloze levering duidelijke website snelle en duidelijke communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige en snelle levering!!!

Pluspunten

goede site PUMP en daar zocht ik naar

de maattabel wat prominenter zetten. Scheelt bij het zoeken veel tijd als je maat die je zoekt niet bij ieder item voorradig is.

Pluspunten

levering keurig op tijd, en goede tussentijdse informatie over de status en verzending van de bestelling

Pluspunten

Snelle afhandeling van een bestelling. Gratis verzending vanaf €20.

Als je de artikelen bekijkt en je bent bijvoorbeeld op pagina 4 en wilt terug naar pagina 3, kom je automatisch weer bij het begin pagina 1. Als die optie aangepast kan worden zou het fijn zijn.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en goede service

Pluspunten

Goedkoop, snel , mooie producten, makkelijke site

Pluspunten

Makkelijk bestelling te plaatsen en snelle levering.

NVT

Pluspunten

Super snel gegaan allemaal, en zelfs extra service; mijn man en ik hadden apart besteld en we zijn benaderd of het samen verzonden mocht worden! Persoonlijk en scherp!

Pluspunten

Mooie producten, goed contact en snelle levering. Helemaal top!

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle levering.en leuk sexy jockstraps. Het is de moeite waard om hier te bestellen.

Pluspunten

Snelle levering, binnen 48 uur

Pluspunten

Rapidité

Pluspunten

goede service

Pluspunten

snellelevering.ok

Pluspunten

Het betalingsproces op de website kan beter. Bij mij trad een storing op waardoor betaling niet mogelijk was. Overigens is dit later goed opgelost.

Pluspunten

Very good price

7 days to receive the purchasing instead of a maximum of 4 declared on the BiBo Fashion site for shipping inside Europe.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion