Super snelle levering.

In één woord, Top!

Genoeg assortiment

Mooie helder website. Doen wat ze beloven.

Heerlijke collectie..

Fantastische service

Binnen 2 dagen de complete bestelling binnen. Omdat het een en ander nog gepast moest worden bleek dat bijna de helft retour kon. Binnen 1 dag hadden we ons geld al terug. Super geregeld. We zijn erg blij met onze spullen. Groet D&R

Mooie spullen, snelle levering

Mooie spullen, snelle levering en persoonlijk contact.

Uitstekende service

Snelle, goede communicatie

Complete collectie en super snel geleverd!

Goede underwear is belangrijk! Hier vind je alles. Kom hier volgende keer zeker weer terug.

Goed en snel

Onlangs weer eens Addicted shorts en zwembroek besteld. Levering is supersnel en kwaliteit heel goed!

Uitstekend in kwaliteit, supersnelle service, en altijd een persoonlijk berichtje erbij. Bedankt Luut

Great service

I received my order the following day. I also placed a double order which was refunded the following day. Great service.

Snelle levering en gemakkelijke bestelling

Heel fijne service en snelle levering.

Vandaag besteld en morgen een correcte aflevering in de bus

Good

Good staff

Prima product en snelle levering.

Prima producten en snelle levering.

Lekker gevoel

Ze zitten heerlijk

Leuke eerste ervaring

Spannend

Onovertrefbaar

Enorme keuze,superkwaliteit,snel geleverd en steeds die persoonlijke touch

prompte levering, goede service

Zeer goede service!

Ik heb een aantal cosmetica-artikelen besteld, bleek dat het pompje niet werkte! Dit heb ik gemeld via de mail en ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd en de 'kapotte' hoefde ik niet terug te sturen! Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren! Verder was er een prijsverhoging binnen 1 dag gaande, helemaal niet erg, maar ik meldde dit ook en kreeg meteen het verschil teruggestort!

Keurig verplant en snel geleverd

Top service!

Altijd een snelle bezorging en simpel te retourneren als de maat toch niet goed blijkt.

Service gericht met kwaliteit

Een artikel kan wel eens anders zijn, dat je had gedacht. Door de servicegericht van Bibo Fashion wordt dit zorgvuldig afgehandeld. Kortom zeer tevreden.

Toffe spullen. Snelle en fijne klantenservice. Vriendelijk personeel.

Correcte vlotte service

Vrijdagnamiddag besteld, zaterdag al geleverd

Super service

Mooie site om te bestellen. Snel geleverd en bij evt ruilen gaat het weer met zo snel. Super.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion