Goede prijzen, snelle levering

Altijd goede ervaringen mee gehad. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen op de website. Er wordt ook snel geleverd. Aanrader!

Zeer goede kwaliteit, service en verzending.

Items hebben een mooie kwaliteit. Verzending is zeer snel en klantenservice is heel behulpzaam.

Mooie dinges

Snel in huis

Helemaal top

Ze hebben hele mooie merken en super snelle levering

Snelle service, mooie spullen!

Altijd snelle levering, goede service bij terugsturen producten.

Vandaag besteld Paar dagen later geleverd

Geweldig.

Als ik mijn ondergoed of badkleding koop, is het alsof ik in een snoepjeszaak ben.

Lekker snel in huis

Als ik bestel bij Bibofashion, wordt alles netjes verzorgd verpakt en op tijd met 'n persoonlijke gr

Alle producten en maten kloppen exact, wordt netjes en goed verpakt verstuurd, ikzelf heb nooit iets terug hoeven te sturen, dus ben heel tevreden, hebben ook acties waarvan je op de hoogte wordt gehouden

Fantastische broek

Ik heb weer een geweldige nieuwe open butt onderbroek van pump erbij. Zit zalig

Correct

Bestellen en enkele dagen erna, is alles correct thuis geleverd. Meestal, stuur ik eerst een email en vraag uitleg over het product, als het voorradig is en hoeveel port ik moet betalen voor de levering in België. Na een half uurtje heb ik een reactie op het gevraagde. Dan pas, plaats ik mijn bestelling en meestal binnen de 2 dagen alles in huis.

Goede keuze en snelle levering

Leuke webshop met snelle leveringen

Mooie merken en snel geleverd

Kwaliteit

Mooie modellen en goede kwaliteit

Goeie online web , duidelijk . Dienst na verkoop is super . Klantvriendelijk is echt een 10/10 voor me

gewoon een goed lopende winkel met service die gewoon super goed is

kan niet anders zeggen dan gwoon goed ,netjes,correct,en een service waar menige winkel nog wel wat van kan leren. ook in het denken van oplossingen bij problemen en het laten weten asl en product weer op voorraad is. GWOON een DIKKE 10

Groot en mooi assortiment, snelle bezorging.

Koop al mn ondergoed en soms ook andere accessories bij Bibo Fashion. Lekker veel keus en goede prijzen. Altijd op tijd bezorgt.

Super goed

Gisteren besteld en vandaag al in huis. Heel fijn! Bestel er zeker weer.

Snelle levering en ruilen geen probleem

Afspraak is afspraak!

Duidelijk beschrijving producten, goed geprijsd, keurige aflevering!!

Prima en zeer mooie kwaliteit en prima service!

De spullen die ik er gekocht heb, zijn heerlijk van kwaliteit en de leveringen en service zijn uitstekend. Je merkt dat ze mensen waarderen en zijn helemaal vrijblijvend ingesteld!

Goede en snelle levering

Mooie collectie om uit te kiezen en een fijne service.

Geweldige service

Zijn erg snel met leveren en altijd een leuke kaart erbij.

Positiv

Mye flotte og bra klær, men alt for dyr porto

• Vil du anbefale oss? Ja

Ruime keuze en snel geleverd! Top webshop!

Hele fijne webshop waar altijd wel iets leuks te vinden in van mooie merken! Snel geleverd! Top dus!

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion