Kwaliteit, snel en eenvoudig.

Goede uitgebreide keuzemogelijkheden, binnen 2 dagen in huis. Mogelijkheden om te ruilen maar tot nu toe niet nodig geweest door de maattabel, werkt echt. Helemaal top!

Een super ervaring

Bestelling geheel naar wens en zit ook heerlijk. Goede maat. Tijd van bezorging ook naar wens.

Supertevreden

Snelle en zorgvuldige levering van kwaliteitsvolle produkten die bovendien nog aangenaam om dragen zijn.

Mooi ondergoed

Snelle service en levering.

Immer zuverlässig, schnell und freundlich - Daumen hoch!

Immer mal wieder hier eingekauft, mit besten Erfahrungen. Gutes Sortiment, freundliche Leute und faire Preise. Ich komme immer wieder gern zurück! Weiter so!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supersnelle levering

Alles ging heel vlot en makkelijk, volgende dag alles al in huis

Super goed geholpen aan de telefoon en bestelling super snel geregeld

Spannend en uitdagend.

Het totale aanbod van jullie is spannend en uitdagend ; vooral ook de mannen die het presenteren. Kortom : een aanrader.

Snel en correct

Snelle levering afhandeling retourzending Zal zeker nog bestellen bij Bibo

Toppie

Snelle levering en altijd en persoonlijke kaart erbij

Super service

Kwaliteit en zeer snelle levering

Uitstekend en vlugge bestelling

Uiterst tevreden met de aankoop

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering met een personal touch!

Altijd goed en snel

Nooit een keer ontevreden geweest!!! Altijd goed, snel en dik tevreden!!!

Snel efficiënt en goed

Website is goed duidelijk en goede service ook met terug sturen

Geweldig.

Al enkele keren besteld en steeds snelle ontvangst. Super service!!!

Uitstekend product en service

Uitstekend ondergoed en zwembroeken. Ik kon mijn account niet gewijzigd krijgen, dat hebben ze voorbij direct geregeld. En ik kreeg een dag na de valentijnskorting nadat mijn account was gecorrigeerd toch nog de korting. Chapo

Mooi maar dacht dat het iets meer sexy was

Makkelijk

Correcte prijs/levering/afspraken

Geweldige service en goede producten!

BiBo Fashion biedt uitstekende service en ze doen wat ze beloven. Zo leverden ze de PUMP-kalender eerder mee op mijn verzoek en werd het geld voor een retour bijna direct teruggeboekt. Ook de communicatie (via mail) was erg snel en vriendelijk. De producten zelf zijn ook van goede kwaliteit en goed verpakt. De volgende keer zal ik weer bij BiBo bestellen!

Top levering.

Bestelling snel en keurig geleverd.

Alles perfekt!

Schnell und zuverlässig geliefert!

Tof assortiment snelle levering

Tof assortiment veel keuze, vriendelijk contact en snelle levering.

Snelle levering!

Mooie producten, goeie kwaliteit goeie site. Gewoon zoals het hoort. Niks te klagen!

Simply the best

Jammer dat ik geen 5 sterren kan geven en alleen maar 4,5 ster. Dan maar 5 hartjes gevuld met heel veel lof voor het Bibo fashion team.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion