weer keurige levering...

Tuut,Tuuut tuuut... en de groetjes aan Luut!

Altijd grote keuze

Super service! En snelle levering ook in België Johan en Nic

Vlotte snelle levering!

Makkelijke site om bestelling te plaatsen en vlotte levering!

Top winkel

Zolang ik al klant ben, ben ik iedere keer tevreden over de afhandeling van een bestelling. Daarnaast is het een winkel met een divers assortiment, ruime keuze, goede kwaliteit en mode voor de moderne man.

Wat wil je meer!

Het product is wat men wenst (kwaliteit enz), goed en snel bezorgd . Bedankt voor de goede service.

Ondanks PostNL die niet leverde

Mooie collectie, goede webshop, snelle levering met een persoonlijk kaartje

Zie titel

Snelle levering en goede kwaliteit

De artikelen werden binnen zeer aanzienlijke tijd geleverd en alles zag er goed uit. Ook de gratis beloofde kalender erbij mogen ontvangen én een ansichtkaartje. Al met al erg tevreden en ik zal de volgende keer ook kiezen voor BiBo!

Snelle levering, goede info

Super nice!

Besides the fast delivery times and nice 'hand-written' cards I always receive, BiBo Fashion never disappoints in terms of great CS experience and a personal touch from its owner. So far quite pleased with them!

Top geregeld weer. Snelle levering!

Zoals altijd.....top online shop!!

Goede kwaliteit, snelle levering

Heel tevreden

Topper!!

Top bedrijf

Geweldige service

Service is goed snelle levering en altijd correct

kwaliteit en super service

na bestelling bleek 1 artikel van de 2 artikels toch niet op voorraad werd netjes opgebeld met de vraag of ik een vervangend artikel wilde of dat ik wilde wachten tot dat het artikel weer leverbaar was. Daar ik wilde wat ik besteld had is de bestelling netjes in twee delen geleverd. TOP service heren

Bestelling gedaan ( zoals vaker) goede service en voelt erg persoonlijk. Snelle levering!

Goed product, persoonlijke touch

Alhoewel de verzending veel langer dan 48 uur duurde (waarschijnlijk door drukte bij PostNL), was het pakketje goed afgeleverd. Ook zat er een persoonlijk berichtje bij van Luut, iets dat aangeeft dat er een goede verbinding is tussen de klant en het bedrijf. Daarnaast een mooi assortiment, zal de volgende keer hier ook weer bestellen!

Nette&snelle service

Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst kreeg ik direct een mailtje dat BIBO mijn bestelling in goed was ontvangen en dat zij hem zo snel mogelijk naar mij toe zouden zenden. Aan het einde van de volgende dag had ik ook mijn bestelling binnen. Super service!

Super goed

Echt super goede kwaliteit en zeer snelle levering. Topper

Betrouwbaar en vlot

Elke keer dat ik bestel komt het netjes aan binnen een paar dagen en ik krijg ook altijd netjes wat ik bestel. En altijd met een leuk kaartje.

Goeie artikelen, snel geleverd

Veel keuze. Leuke aanbiedingen. Goeie service. Snel in huis. Top!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Uitmuntende service en prima kwaliteit

Geweldig om te dragen

Ik draag ze heel graag en zitten comfortabel licht en luchtig en gemaakt van goede kwaliteit. Zien en zijn echt sexy

Eenvoudig

Dit was onze eerste online aankoop ever.Voor herhaling vatbaar.

Uitstekend!

Service waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren!

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion