Al jaren tevreden klant

Een uitgebreid assortiment tegen een goede prijs en vriendelijke service met persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat ik al jaren klant ben bij BiBo.

Super sexy gear for guys met een uitstekende service

Op zoek naar leuk en sexy underwear voor mannen ? Hier ben je aan het juiste adres : vlotte service, altijd antwoord op je vragen en nog snel geleverd ook

Altijd betrouwbaar en snel

Altijd snel en betrouwbaar

zeer snelle levering

Top producten

Goed en snel ook een verandering regelen ! Top

ik had besteld maar kwam er achter dat het toch de verkeerde maat was dus ik belde dat de volgende dag door en werd keurig geregeld en snel verzonden Zo kan het ook , je word vriendelijk te woord gestaan Gertjan

Helemaal top !!!

Snelle levering, en producten zoals beschreven. Erg blij mee, super kwaliteit...

Betrouwbaar!

Overzichtelijke website met genoeg keuze. Tevens was de bestelling er snel en het persoonlijke kaartje was super nice! Zeker een aanrader!!

Really Good Service

I’m no stranger to Bibo fashion. I have Ordered from them many times over the last few years. Very friendly and very professional the staff. Who are great in answering any questions and assisting you to get the items that you want. Return items are also very good and I received my refunds within days. Thanks guys!!

Super levering pasvorm van alle kleding prima

Zeer tevreden over de snelle levering Bestelde producten goed van pasvorm en kwaliteit

Super gave broekjes & top service !

Snelle verzending , toffe collectie en super service Ik bestel hier zeker weer !

Altijd een goed product

Altijd een handgeschreven leuk briefje er bij

Mooie broekjes wel oud model. Maar blijven goed zitten. Groetjes

Altijd goed!

Al vele malen hier iets besteld. Nooit teleurgesteld!

super

enorm leuk ingepakt + de extra cockring als bonus

Mooie producten, snelle levering

Fijne webshop met mooie en spannende producten. Snelle levering met leuke extra's!

Top service !

Ik ben zeer tevreden over BiBo Fashion. Uitgebreide keuze en degelijke producten. Een overzichtelijke website en snelle afhandeling van de bestellingen. Kopen bij BiBo heeft ook iets persoonlijks, zoals steeds een bedankje of een attentie. Prima jongens, ik ben een fan van BiBo.

altijd goede communicatie en top service

Levering is altijd snel. Als er wat is wordt er goed meegedacht aan een oplossing. Verder vriendelijke heldere communicatie

Super fijn. Bestelling super-snel (op een zondag!) verzonden. En bij een vraag direct antwoord.

Goed!

Ontzettend blij met mijn aankoop

Heel tevreden

Snelle bezorging , ben heel tevreden over Bibo.

Goed en super snel geleverd

De bestelling was goed en super snel afgeleverd

Snelle levering en perfecte kwaliteit

Bestelde producten voldoen aan mijn verwachting daarnaast is de verzending hiervan volgens de aangegeven richtlijn.

Mooi spul en kwaliteit zeer goed

Het belangrijkste is dat de prijs/kwaliteit-verhouding goed is. En die is goed. En ik zocht een keer contact voor een maatwissel. Je merkt dan dat het een kleine onderneming is. Snel contact, goeie service

Kan Beter

Hey Heel goede service Juist spijtig dat het aan Bod niet groot Is en nie veel stock Mvg wim

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion