Filters

7

Redelijk tot snel

Vooraf heel goed, nazorg iets minder

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima geregeld.

Het gehele procedure gaat zoals je het uitgelegd hebt gekregen. Dus je weet precies wat, en waneer de stappen worden gezet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed advies

Aanmelden soepel vriendelijke pe4soneel duidelijk goed advies

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goede ervaring Snel kontakt Goede uitleg Duidelijk

 • Aanbevelen? Ja
7

Ondanks de Corona toch allemaal in goede banen geleid!

Midden in de Corona gescheiden en via zoom meetings alles kunnen bespreken en via de post kunnen overhandigen. Is ook wel erg fijn omdat bij ons ook een kleine dame was die gewoon kon slapen in haar eigen bedje terwijl wij beneden de meeting konden houden. Tevens ook zonder gereis en voor een oppas hoefden te zorgen. Kosten zijn vooraf overzichtelijk en wat wanneer gedaan word is erg duidelijk. Altijd bereikbaar voor vragen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super efficiënt

Heel attent ook, had wel graag nog andere vragen gesteld. Begrijp dat ik nu beter inlichtingen vraag hier in België. Vriendelijk bedankt, Els

 • Aanbevelen? Ja
7

te duur

het kan goedkoper

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Inmiddels had ik met u overleg aangaande uw beoordeling. Ik begreep dat u tevreden bent over ons werk, maar u vindt de kosten te hoog. Ik merk echter op dat de kosten voorafgaand met u zijn afgesproken. Verder heeft u geen risico gelopen met een hoger tarief, omdat wij geen uurtarief berekenen. Verder is u de mogelijkheid geboden om in termijnen te betalen.

4

Blij dat het afgehandeld is maar het niet zo rooskleurig als voorgeschoteld.

Ik ben blij dat de echtscheiding is afgehandeld. Echter het had meer haken en ogen in contact met de Echtscheidingswinkel dan voorgeschoteld. Zowel mijn ex als ik vonden de afhandeling slordig. Met als dieptepunt het wachten op de uitspraak van de rechtbank. Na een week of 9 op de uitspraak gewacht te hebben zijn we zelf gaan bellen met de echtscheidingswinkel en toen bleek de uitspraak van de rechter al een week na de aanvraag gedaan te zijn. Alleen was vergeten dit naar ons te sturen. Dus ben ik blij dat het afgehandeld is, ja. Ben ik blij met de manier waarop, zeker niet! In zo'n proces is het fijn om een partij te hebben die zaken uit handen neemt en in dit geval heb ik steeds het gevoel gehad dat ik alles goed in de gaten moest houden.

 • Aanbevelen? Nee
5

Weinig advies en geen juiste huplverlening

Het eerst contact was uitstekend. Via videobellen alles kunnen bespreken met de advocaat. Vervolgens werden we door verschillende assistenten benaderd, iedere keer een ander waardoor je het hele verhaal opnieuw moest uitleggen. Vervolgend alles opgestuurd, dan hoor je weken niets behalve als je belt. Ineens miste er meer stukken, waardoor er weer vertraging was. Uiteindelijk de laaste papieren na de berusting periode opgestuurd. Het duurde een week voordat jullie dit doorstuurde. Ik al die tijd geen recht op subsidies, dit vertelde jullie mij in begin. Bleek later dat ik er wel recht op had.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Ik begrijp de reactie van uw zijde, omdat u pas subsidies krijgt als de scheiding is afgerond. Echter verloopt de gemiddelde scheiding via ons kantoor circa 4-10 weken, hetgeen per situatie verschilt, net zoals in uw situatie. Omdat het contact verloopt via u beiden, is er soms vertraging en ruis als een van beiden wel reageert en de ander niet. Verder heb ik het dossier nagelopen en zag dat er vrijwel altijd door ons werd gereageerd binnen dezelfde week. Verder is het zo dat de behandeling bij de rechtbank vier weken duurde, hetgeen de normale doorlooptijd is voor het krijgen van een uitspraak.

8

Tevreden over het gehele proces

Alles is prima geregeld. In het begin gingen er wel wat zaken langs elkaar heen, maar dat had denk ik te maken met het thuiswerken te maken. Verder hebben we er weinig omkijken naar gehad en we werden goed op de hoogte gehouden. De advocaat was zeer vriendelijk en meedenkend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele snelle en makkelijke manier van scheiden

Prima professionele begeleiding . Zeer vlot en netjes geregeld

 • Aanbevelen? Ja
5

Ik had een pro actievere houding verwacht

Helaas moet ik concluderen dat het niet helemaal aan verwachting voldeed. Ik ben normaal niet zo van het negatief beoordelen maar omdat ik nu twee keer de vraag heb gekregen dit in te vullen ga ik het toch maar doen. Voor mijn gevoel is er niet gedaan wat de bedoeling was. Het is mediation en ik vind dat er te weinig bemiddeld is. Soms kreeg ik antwoord A en een week later kreeg ik op dezelfde vraag antwoord B. Sommige besluiten zijn genomen aan de hand van een gesprek, maar blijken dan achteraf toch weer beter anders te kunnen. De ene keer werd er gezegd,..nee daar heeft mevrouw wel gelijk in want het is ook zo of zo,....en dan deed mijn (ex) man water bij de wijn,..en dan een week later werd er weer gezegd,..ja maar dat is wel in het nadeel van de man.....beetje tegenstrijdig. Daarnaast vond ik dat we alsnog overal zelf achteraan moesten. Eerlijk is eerlijk,...als we om hulp vroegen kon er wel een afspraak gemaakt worden en kregen we ook hulp, maar ik had meer hulp verwacht, meer bemiddeling en hulp bij uitzoeken wat we moesten, wat de volgende stap zou zijn etc. Ook nu het afgerond is denk ik,..oke ik had nog wel een lijst verwacht met wat er nog geregeld moet worden,..wie hoeveel aan wie moet betalen etc,....maar helemaal niets. Het voelt alsof het nog niet af is......dat ik nu nog steeds zelf moet gaan uitzoeken wanneer wie wat moet betalen etc. Misschien was mijn beeld verkeerd toe we er aan begonnen, maar ik zou ze niet aanraden. Sorry, niks persoonlijks naar de mensen toe, die waren best aardig,....

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Allereerst wil ik u bedanken voor uw uitgebreide reactie. Dit nemen wij mee in ons intern overleg, op basis waarvan onze werkwijzen regelmatig herzien. Ik betreur het dat u niet tevreden bent. Wat u echter omschrijft, is wel hetgeen waar het om draait bij mediation. Uiteindelijk bepaalt u samen de keuzen en onze taak is u daarbij te helpen. Dezelfde kwesties kunnen van meerdere kanten worden bekeken en dat hebben wij hier ook gedaan. Verder zitten er zeker beperkingen aan de omvang van ons werk, wat uiteindelijk neer komt op het als advocatenkantoor vastleggen van de uiteindelijk gemaakte afspraken en het doorlopen van de procedure via de rechtbank. Tenslotte merk ik op dat wij geen kosten berekenen voor extra overleg, zodat er nog meer afspraken ingepland konden worden. Ons kantoor kent geen uurtarieven, zodat daarmee geen drempel bestond.

10

Correcte en duidelijke afhandeling van het hele traject.

Bij iedere stap in het hele traject zijn wij netjes op de hoogte gehouden door het hele team van de echtscheidingswinkel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed geholoen, maar weinig contact.

We zijn goed geholpen, helaas miste ik wel het persoonlijk contact, dat alles on line ging vond ik wel vervelend, maar met corona was h niet anders. Ik vond wel dat we heel veel zelf hebben gedaan, had wel verwacht meer hulp te krijgen, ik voelde niet echt de bescherming en advies die ik had verwacht. Het ging allemaasl anders door corona, maar dacht dat we stuk v stuk punten zouden doornemen, doordat we veel zelf hebben gedaan had ik soms twijfels of h correct verliep, was meer vertrouwenskwestie, en had liever gehad dat h meer via jullie ook gegaan was. Al met al wel tevreden, maar had er meer van verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en duidelijk en geeft gehoor aan wensen

Vriendelijk geholpen door alle medewerkers. Convenant is net zolang aangepast tot het naar onze tevredenheid was. Bij vragen duidelijke uitleg gekregen. Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling van de scheiding.

 • Aanbevelen? Ja
8

Makkelijk en snel geholpen

Scheiding in Januari aangevraagd. 1 april was alles rond. Communicatie vond ik ook prima. Geen op of aanmerkingen te melden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel, duidelijk, snel.

Mijn ervaring met De Echtscheidings winkel is goed. Goede service, professionele organisatie, snel. Heldere afspraken en als er advies nodig is wordt er maatwerk geleverd. Als het je overkomt, moet je hier zijn.....

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct snelheid.

Vriendelijk en meelevend

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn ervaring is zeer positief door snelle en zorgvuldige afhandeling.

Onze scheiding was zeer snel afgehandeld, komen hun woord na en altijd netjes te woord gestaan en bereikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

ondanks corona gemakkelijk en laagdrempelig te bereiken en een prettige samenwerking

gelukkig had ik nog geen ervaring met scheiden en wist ook niet wat ik moest verwachten waardoor ik af en toe het idee had wat te 'zweven' in het proces en achteraf had het ook sneller gekunt denk ik... fijn dat het één bedrag is dat ik betaalde en dus ook de tijd kon nemen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel, helder en duidelijk

Snelle reacties op mails, altijd vriendelijk aan de telefoon. Heldere afspraken met de advocaat. De scheiding werd snel en probleemloos afgewikkeld.

 • Aanbevelen? Ja
1

Kosten kloppen niet

Dat de kosten die zij beweren dat een echtscheiding kost, niet correct zijn. Je kunt beter een advocaat in handen nemen die wel duidelijk een vaste tarief afspreekt. Laat je niet misleiden door de tarieven die zij op hun website plaatsen

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wat u aangeeft is onjuist. In uw geval is na de scheiding de subsidie ingetrokken door de overheid. De kosten zijn een vast bedrag en in rekening gebracht conform de opgave die voorafgaand is toegezonden aan de opdracht. Op onze site staat dit over de kosten in verband met subsidie: Raadpleeg www.rvr.org (de website van de Raad voor Rechtsbijstand) om te kijken of u voor subsidie in aanmerking kunt komen. Als een van u beiden geen subsidie krijgt, dan zijn de kosten voor die persoon €1495,- plus btw en griffierecht van € 154,50 hetgeen in totaal bedraagt €1963,- (tarief 2021).

7

Prettig. Vriendelijk.helder en duidelijk

Helder. Duidelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeker aan te bevelen

Ik ben zeer goed geholpen door de echtscheidngswinkel. Alles word in begrijpelijk taal uitgelegd. Heel fijn! Omdat het toch al een moeilijke situatie is, moet er ook niet nog eens abracadabra taal gesproken worden. Ook tijdens het proces kon ik altijd met vragen te recht. De mensen waar ik mee te maken heb gehad waren erg vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Ik zou de echtscheidngswinkel echt aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
7

gestaag voortzetten

Ondanks de strubbelingen van onze kant, werd er gestaag meegewerkt aan het komen tot een scheiding waarbij beide partijen zich konden neerleggen. Men bleef op afstand, onpartijdig voorzien van advies. Waardoor er uiteindelijk toch een convenant ondertekend kon worden.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd