Reuze spijtig dat u zo reageert! Uw scheiding heeft inderdaad een paar maanden geduurd, maar een belangrijk deel van de tijd ging op aan de wijzigingen die u (beiden) zelf steeds doorgaf. De doorlooptijd 2 maanden bij de rechtbank hebben wij verder niet in de hand, dat bepaalt de rechtbank en kwam mede door de feestdagen.
Bedankt voor uw reactie. De doorlooptijd is normaal inderdaad vele malen korter, betreffende een paar weken in plaats van maanden. Echter bepaalt u uiteindelijk (zoals hier) samen de voortgang. Als er zoals bij u vele vragen, wijzigingen en contactmomenten zijn, duurt uiteraard de scheiding langer. Dit terwijl de kosten niet hoger worden. Wilt u nog een toelichting geven aangaande uw opmerking over onduidelijke communicatie?
Doordat de scheiding voor u beiden tegelijk werd behandeld, dient extra zorgvuldigheid in de behandeling van uw beider belangen plaats te vinden. Juridisch gezien is hier sprake van een verzwaarde zorgplicht. Ik begrijp heel goed dat u veel meer snelheid had gezien in de werkzaamheden, maar ook uw echtgenote dienden wij steeds te betrekken in de inhoudelijke behandeling. Als alleen u klant zou zijn geweest, zou het veel sneller kunnen verlopen. Als kantoor hebben wij geen enkel belang de procedure te vertragen, maar de grens is wel, dat e.e.a. zorgvuldig dient te verlopen in een tempo dat ook uw echtgenote aankan. Gelet op uw persoonlijke financiële expertise in het vakgebied begrijp ik wel uw reactie waarin u aangeeft dat het sneller kan. Maar mede gelet op de belangen van ook uw echtgenote, konden wij niet alle voorstellen van alleen uw zijde 1 op 1 overnemen. Mag ik u verzoeken contact op te nemen, als u hier een nadere toelichting op wenst?