Bedankt voor uw reactie. De doorlooptijd is normaal inderdaad vele malen korter, betreffende een paar weken in plaats van maanden. Echter bepaalt u uiteindelijk (zoals hier) samen de voortgang. Als er zoals bij u vele vragen, wijzigingen en contactmomenten zijn, duurt uiteraard de scheiding langer. Dit terwijl de kosten niet hoger worden. Wilt u nog een toelichting geven aangaande uw opmerking over onduidelijke communicatie?
Doordat de scheiding voor u beiden tegelijk werd behandeld, dient extra zorgvuldigheid in de behandeling van uw beider belangen plaats te vinden. Juridisch gezien is hier sprake van een verzwaarde zorgplicht. Ik begrijp heel goed dat u veel meer snelheid had gezien in de werkzaamheden, maar ook uw echtgenote dienden wij steeds te betrekken in de inhoudelijke behandeling. Als alleen u klant zou zijn geweest, zou het veel sneller kunnen verlopen. Als kantoor hebben wij geen enkel belang de procedure te vertragen, maar de grens is wel, dat e.e.a. zorgvuldig dient te verlopen in een tempo dat ook uw echtgenote aankan. Gelet op uw persoonlijke financiële expertise in het vakgebied begrijp ik wel uw reactie waarin u aangeeft dat het sneller kan. Maar mede gelet op de belangen van ook uw echtgenote, konden wij niet alle voorstellen van alleen uw zijde 1 op 1 overnemen. Mag ik u verzoeken contact op te nemen, als u hier een nadere toelichting op wenst?
Dank voor uw reactie. Ter verbetering van onze werkzaamheden, ben ik benieuwd naar uw wensen. Mag ik u verzoeken aan te geven hoe u de communicatie anders had willen zien?
Dank voor uw reactie. Omdat voorafgaand niet altijd duidelijk is in hoeverre subsidie mogelijk is, wordt deze altijd toch aangevraagd. Ik begrijp dat dit verwarrend werkt, maar de subsidie verlening via de Raad voor Rechtsbijstand werkt op basis van toetsing vooraf en achteraf (na de scheiding). Uw inhoudelijke reactie kan ik niet plaatsen, omdat ik juist getracht heb u beiden tegemoet te komen, met een meer dan snelle aanpak. Hierbij heb ik ook buiten werktijden uw stukken gereedgemaakt. Hierna vernam ik langere tijd niets van u beiden, waarbij achteraf bleek dat u een ander kantoor had gekozen voor de begeleiding. Dit zijn dan nodeloze extra kosten geweest. Ik u had u graag beiden verder geholpen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.