Pluspunten

Vriendlijk altijd bereikbaar en vlotte afhandeling.

Pluspunten

Goed bereikbaar Altijd vrij snel reactie Vriendelijk

Veel via mail of post dit heb ik als best wel vervelend ervaren. Niet altijd even secuur overnemen van wensen die in een convenant moesten komen

Pluspunten

Kundig advies. Goed toegankelijk (telefoon, ik werd snel persoonlijk te woord gestaan). En gratis. Super!

Ik zou er geen weten. De reden dat ik dan geen 10 heb gegeven is dat ik daarvoor iets meer contact gehad zou moeten hebben dan het ene telefoongesprekje.

Pluspunten

Uitgebreid antwoord ontvangen op mijn vragen. Heldere uitleg gekregen die ik goed begreep. Daarnaast voelde ik mij begrepen en gehoord. Aanrader!

Pluspunten

Vriendelijk, kennis & efficient

Pluspunten

Snelle reactie terug met advies waar ik in ieder geval verder mee kan met mij erin te verdiepen

Pluspunten

Snelle reactie. Duidelijke(+ook begrijpelijk) uitleg op alle vragen.

Pluspunten

snelle en duidelijke reactie

zou het niet kunnen bedenken nu, dit was mijn eerste kennismaking en deze was prettig.

Pluspunten

Deskundig en relatief veel kennis, geeft naast antwoord op vragen ook advies voor zaken waar nog niet aan gedacht was.

Pluspunten

snelle reactie terug en goede tekst en uitleg over het probleem.

geen.

Pluspunten

Heb een zeer prettig en informatief gesprek gehad met mevr.Dusée-Gloudemans. Ze was vriendelijk, gaf mij alle ruimte om de problemen voor te leggen aan haar. De juridische medewerkster lag alles goed uit in begrijpelijke taal. Op juridisch vlak kon zij mij het een en ander vertellen wat er evt. zou kunnen gebeuren of niet. Mocht ik toch naderhand enige vragen hebben dan kon ik haar altijd bereiken. Super! ;-) Bedankt voor de service ;-)

Ik heb totaal geen verbeterpunten. Zou willen dat iedereen zo goed wordt geholpen. Zou zeggen ga zo door!

Pluspunten

deskundig, snel en kwalitatief advies, veel emphatie en inlevingsvermogen,

verbeter zichtbaarheid via bv social media ..

Pluspunten

Ik werd snel, netjes en vriendelijk te woord gestaan en heb antwoorden op mijn vragen gekregen. Daarnaast werd er ook hulp aangeboden mocht ik dat verder nodig hebben. Prima ervaring!

Geen.

Pluspunten

vriendelijke medewerkers medewerkers zijn op de hogte en informeren alles begrijpelijk en hebben geen haast :)

niks :)

Pluspunten

Er worden duidelijke vragen gesteld. Er worden duidelijke antwoorden gegeven. Er wordt snel gereageerd.

Pluspunten

Helder en duidelijk advies

Pluspunten

Ontzettend snel en prettig in de reactie

Pluspunten

Ik kreeg na mijn vraag over wat er gebeurt bij een echtscheiding met een hypotheek een snelle, bondige en duidelijk reactie, waarmee ik enorm geholpen was.

geen idee

Pluspunten

Heel correct, snelle reacties op mail, vragen enz., duidelijk over duur van de procedure. Erg compleet, vriendelijk

Pluspunten

De communicatie met de Echtscheidingswinkel was altijd top. Wij hebben onze scheiding moeten regelen vanuit het buitenland, en de Echtscheidingswinkel heeft het voor ons zo makkelijk mogelijk gemaakt. Bedankt daarvoor!

Pluspunten

goede en korte antwoorden

ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel terug gebeld. Vriendelijk.

Beetje verwarrend dat ze op de site van het LBIO stonden. En daardoor dacht contact te hebben met het LBIO

Pluspunten

snelle reactie

Kromstraat 130

5345 AE Oss