Pluspunten

Prettig geholpen

Pluspunten

Professioneel Veelzijdig advies Vriendelijk contact

Pluspunten

Zeer positief en goede informatie

geen

Pluspunten

Heel snel een duidelijk antwoord op mijn vraag. Super.

Pluspunten

snelle en deskudige service, klantvriendelijk.

Ik werd heel goed geholpen, geen verbeterpunten.

Pluspunten

Vriendelijk, goed advies, goed de tijd nemen voor de "klant". Snel teruggebeld. Top service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wordt heel snel gebeld, na het plaatsen van een bericht. Makkelijk te vinden via Google Werd erg vriendelijk en goed behandeld, duidelijk advies Ik was erg tevreden

Pluspunten

Bedankt voor de snelle reactie en ben zeer blij met de antwoorden en de manier waarop ik geholpen ben Hier kan mijn dochter en ik zelf ook zeker wat mee. Mijn dochter weet nu waar ze eventueel terecht zou kunnen met haar vragen en dat is een gerustelling in deze voor onze dochter en kleindochters moeilijke tijd Bedankt namens een bezorgde Oma en Opa

Pluspunten

Snelle reactie en gepast advies

Pluspunten

Vriendelijke en duidelijke uitleg

Pluspunten

snelle reactie

Pluspunten

Zeer snelle reactie. Telefonisch antwoord gekregen en daarna ook nog via mail reactie ontvangen. (dit had ik gevraagd)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel fijn dat het allemaal zo snel geregeld was.

Steeds weer mailtjes met dezelfde vragen. dus steeds weer terug sturen.

Pluspunten

Heel snel en to the point, duidelijk advies. Fijn!

Vooralsnog niet.

Pluspunten

Snelheid

Soms dingen naar mijn gevoel dubbel inleveren

Pluspunten

Duidelijk en goed advies

Pluspunten

- direct reactie via mail - zeer uitgebreide en deskundige adviezen - telefonisch contact was direct mogelijk - nemen ruim de tijd voor vragen en problemen

Pluspunten

Rianne was erg behulpzaam

Op dit moment niet

Pluspunten

Zeer vriendelijk, duidelijk onze vragen beantwoord en goed advies gegeven.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De benaderbaarheid, bereikbaarheid en bereidwilligheid van de medewerkers.

Administratief was het ronduit een rommeltje. Uittreksels van de gemeente die plotseling zoek raakten, reeds gestuurde documenten die niet aankwamen met als gevolg het herhaaldelijk toesturen van dezelfde documenten. Tot overmaat van ramp werden wij zelf gemaand door echtscheidingswinkel.nl om haast te maken omdat anders de geldigheid van sommige documenten zou verlopen! De wereld op zijn kop! Daarnaast werden bepaalde gegevens onjuist of onvolledig in het conceptconvenant opgenomen. Ook hier moest meerdere malen hetzelfde uitgelegd worden. Allemaal via de mail natuurlijk. En de mail blijkt dan een uiterst ineffectief medium. Dit heeft de doorlooptijd van het geheel niet bepaald bespoedigd. Tegelijkertijd ontvingen wij de mails met daarin een link om de volgende betaaltermijn te voldoen met de precisie van een Zwitsers uurwerk in onze mailbox! Al met al een negatieve ervaring. Terwijl mijn ex-partner en ik op zeer goede voet met elkaar staan en wij dachten dit wel even te regelen tegen niet al te veel kosten. Mijn advies: geef ietsje meer uit en bespaar je deze rompslomp! Goedkoop is duurkoop!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snell reactie via mail

Afwikkeling zou veel sneller kunnen! Daarnaast zou het fijn zijn wanneer niet alles bij de klant wordt gelaten, maar wanneer er advies wordt gegeven. Ook zou het fijn zijn wanneer het dossier op orde zou zijn, zodat wij niet steeds opnieuw dezelfde documenten moesten leveren.

ik weet zo geen

Kromstraat 130