Pluspunten

Snel overzichtelijk en gunstig geprijsd

Vooraf totaal kostenplaatje

Pluspunten

Duidelijk, snel, correct afhandeling !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles via mail......

iets duidelijker maken dat het vaak wel duurder word dan de 375 euro.als je goed lees staat het er wel .maar is echt als je op een heel laag of geen inkomen zit.......overzicht bij termijn betalingen lijkt mij handiger.

Pluspunten

Informatie en stappen zijn heel overzichtelijk en duidelijk. Snelle en heldere reactie bij contact. Zuivere tips en adviezen voor beide partijen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie op mails. Lage prijs.

Er wordt er slordig gewerkt. mails met aanpassingen soms 3 keer retour moeten zenden omdat slechts een deel van de aanpassingen verwerkt waren. Als klant moet je wel echt erg oplettend blijven om een goed resultaat te behalen. Zelfs bij de uitspraak van de rechter waren de stukken niet compleet, in het ouderschapsplan ontbraken 2 pagina's. Of deze fout bij de rechtbank lag of bij de Echtscheidingswinkel maakt niet zoveel uit de papieren zijn zo doorgestuurd zonder controle vooraf en dat is jammer. Uit eindelijk is de echtscheiding uitgesproken en daar ben ik tevreden mee.

Pluspunten

De mogelijkheid om alles online te regelen Vlotte reactie op mailtjes en gewone post Snelle afhandeling van de procedure Duidelijkheid

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- Pro actievere houding - Mag meer geadviseerd worden i.p.v. alleen uitvoeren - Aangereikte ouderschapsplan verre van volledig - Meer puntualiteit; convenant regelmatig terug moeten sturen omdat er fouten in zaten.

Pluspunten

Correct duidelijk goed bereikbaar goede communicatie vriendelijk snelle afhandeling

Zou 1 keer face to face contact wel prettig vinden in zo'n belangrijk gebeuren in je leven. Een scheiding heeft enorm veel impact en alles per mail is toch wel vreemd.

Pluspunten

snel afgehandeld

veel te veel papier (dubbel)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meteen contact als het nodig is.

Datum noteren bij termijnen wanneer ze betaald dienen te worden is in een roerige tijd fijn om dat overzicht te krijgen.

Pluspunten

Vlotte reacties op aanvraag, mail en telefoon. Alles vanuit huis kunnen regelen.

Goed lezen en verwerken wat de klant aangeeft.

Pluspunten

Heel goed.

Geen.

Pluspunten

Alles zeer vlot en correct geregeld. Goed bereikbaar en bij vragen zeer snel antwoord

Pluspunten

Het is een secuur bedrijf dat heel erg goed omgaat met je privacy. Ze werken super snel. Geven accuraat advies. Niet duur en hoge kwaliteit met een snelle regeling wat wil je nog meer.

Jammer dat het een beetje moeilijk te vinden is. Het pand dan.

Pluspunten

Vriendelijk , duidelijk ,makkelijk ,snel

Op dit moment kan ik niks verzinnen

Pluspunten

Duidelijke informatie, goede en snelle communicatie via email of telefoon.

Pluspunten

snelle afhandeling ben zeer tevreden over de correspondentie duidelijkheid

nvt

Pluspunten

Zorgvuldiig. Betalen in termijnen is prettig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afhandeling, duidelijke respons.Korte doorlooptijd. Dit kan komen omdat in mijn geval beide partijen op normaal gespreksniveau waren.

In het aanvraagformulier hadden mijn ex partner en ik aangegeven dat wij mbt de pensioenen nader advies wilden, Hier kwam geen respons op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen moeilijk gedoe

Pluspunten

Goede communicatie met de cliënten. Snelle afhandeling van de scheiding

Pluspunten

Snel. Goede informatie. makkelijk contact. Regeling met betalen . Bekwame mensen

Pluspunten

Informatief Goede service

Kromstraat 130

5345 AE Oss