Pluspunten

Snelle afwerking en medewerking, Het is snel en goed gegaan.

Pluspunten

Communicatie was zeer goed .

Zou ik niet weten

Pluspunten

Gemakkelijke en duidelijke afspraken.Alles wordt voor je geregeld en veel goedkoper dan via advocaten kantoren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je hoeft niet zolang te wachten voor een afspraak,als je hun belt doen ze het meteen regelen

Pluspunten

Algehele communicatie was niet goed .

Pluspunten

Goede afwikkeling en service klant vriendelijkheid

Pluspunten

Snelle reactie en goed advies.

Pluspunten

Alles was positief, behalve het verbeterpunt.

Geef vooraf aan dat uittreksel huwelijksregister en geboorteregister niet ouder dan 3 maanden mag zijn. Hebben wij nu 2x moeten aanvragen.

Pluspunten

Ik ben vanaf het begin goed, snel en deskundig geholpen. Wat mij positief opviel wat de meer dan persoonlijke en vriendelijke benadering. Ondanks dat het soms lastig was bleef de houding van mw. Gloudemans vriendelijk maar professioneel met respect voor beide partijen. Verder ben ik meer dan vriendelijk geholpen door mw. Van Doorn Ik ben bijzonder tevreden. Ik raad de Echtscheidingswinkel aan, ook voor klanten die zelf moeten betalen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas...

- Volstrekt onpersoonlijk. Geen enkel contact, zelfs nadat het van onze kant máánden stil bleef. - Kijkt uitsluitend naar hoe het volgens de wet moet. Als de kostwinner b.v. meer alimentatie wil betalen dan strikt noodzakelijk, dan blijft daar op teruggekomen worden - Ik heb een sterk vermoeden dat hier enkele datatypistes een standaard applicatie invullen en dat hier vervolgens een 'advies' uit voortkomt. Kortom: Verwacht geen enkel advies of support!! Deze dienst is uitsluitend bruikbaar als je een simpele papierwinkel geregeld wil hebben en er geen complicerende factoren (kinderen, huis-/pensioenverdeling, verrekenbedingen etc.) in het spel zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de prijs

bereikbaarheid

Pluspunten

- wel ouderdomspensioen genoemd,maar niet nabestaandenpensioen - niet goed genoeg voorgelicht over eigen bijdrage wel betalen; kreeg dus later wel rekening van Raad voor Rechtsbijstand

Pluspunten

netjes aardig mensen die alles netjes rustig uit leggen als ik iets niet begreep

veel fouten gemaakt wat erg pijnlijk is veel kwijt of zoek maar weet niet aan welke instantie het aan lag

Pluspunten

Ze denken mee, zorgvuldig.

Soms lastig te bereiken voor zeer specialistische vragen (maar je wordt altijd teruggebeld!)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijk/ prijs

Beter luisteren na de klant : voorbeeld veel fouten in papierwerk 1 op 1 overnemen lukt niet veel dubbele vragen veel papierwerk wat niet nodig is. Is zonde voor de klant maar ook voor bedrijf zelf kan stuk sneller en goedkoper voor beide partijen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen rompslomp met advocaten. Snelle reacties.

Beter "luisteren" naar opgave gegevens klanten. Soms 2 of 3 keer hetzelfde moeten aangeven.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nvt

Wachten maar af en nemen weinig contact met je op en had vaak het idee dat het te veel was als ik vragen had

Pluspunten

Ondanks dat partner en ex partner het direct eens waren met regelen en verdelen,scheen dit hier een enorm "probleem" te zijn. De op verzoek gestuurde stukken werden terug gestuurd of kwijt geraakt. Duurde 4 weken voor je bericht had dat er nog iets "miste".vervolgens advocaat ziek en blijkbaar geen nieuwe op gezet. Waardoor het geheel dusdanig lang duurde dat alle uittreksels van bevolkingsregister niet meer geldig waren en dus weer opnieuw aangevraagd worden. Zeer slechte verloop van jullie kant, heeft veel te lang geduurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede comunicatie

Duidelijk aangeven hoe tijdsverloop os

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige communicatie via de telefoon. Duidelijke uitleg van zaken. Ook via email goede communicatie.

Ik belde een keer over een email die ik had verzonden, maar bleek na 1 week nog niet te zijn geopend. Beter nakomen van afspraken Toen ik belde of iets was aangekomen. Bleek dat volgens telefoniste niet het geval. Later dezelfde dag belde ik nog een keer, toen bleek opeens alles wel degelijk te zijn aangekomen en doorgestuurd. Communicatie onderling kan dus beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop, gemakkelijk, alles per email

Traag, vaak moet je zaken meerdere malen aangeven, dit is het nadeel van alles per email doen, het rechtstreekse contact ontbreekt. Adreswijziging ging ietwat moeizaam.

Kromstraat 130

5345 AE Oss