Kosten kloppen niet

Dat de kosten die zij beweren dat een echtscheiding kost, niet correct zijn. Je kunt beter een advocaat in handen nemen die wel duidelijk een vaste tarief afspreekt. Laat je niet misleiden door de tarieven die zij op hun website plaatsen

Prettig. Vriendelijk.helder en duidelijk

Helder. Duidelijk

Zeker aan te bevelen

Ik ben zeer goed geholpen door de echtscheidngswinkel. Alles word in begrijpelijk taal uitgelegd. Heel fijn! Omdat het toch al een moeilijke situatie is, moet er ook niet nog eens abracadabra taal gesproken worden. Ook tijdens het proces kon ik altijd met vragen te recht. De mensen waar ik mee te maken heb gehad waren erg vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Ik zou de echtscheidngswinkel echt aanbevelen!

gestaag voortzetten

Ondanks de strubbelingen van onze kant, werd er gestaag meegewerkt aan het komen tot een scheiding waarbij beide partijen zich konden neerleggen. Men bleef op afstand, onpartijdig voorzien van advies. Waardoor er uiteindelijk toch een convenant ondertekend kon worden.

Snelle service en duidelijke afspraken kunnen maken

Altijd vriendelijk te woord gestaan, proces is behoorlijk snel gedaan, top!

erg vriendelijk ,hulpvaardig en je mag....

ales vragen. regelmatig gebeld of alles naar wens is en update hoe ver het is.

Goed bevallen

heel slecht en partijdig

De inbreng van de echt scheidingswinkel is gekleurd. Ze moeten onpartijdig zijn maar zijn dat niet .

Veel duidelijkheid, goede communicatie, stappen goed in kaart gebracht, snel,

Ik vond het prettig om vanaf het begin van de scheidingsprocedure in kaart te hebben wat de te ondernemen stappen waren en wat ieders aandeel hierin was. Geen verassingen wat de kosten betreft!! De communicatie met de E...winkel was prettig en duidelijk en er werd snel gereageerd. We kregen goed advies en uitleg als dat nodig was van de advocaat. Via het internet kwamen we bij de E....winkel terecht na een hele slechte ervaring bij een mediator wat ons steeds meer veel geld, tijd en onenigheid kostte. Daar zijn we gestopt en met de E...winkel verder gegaan om de echtscheiding tot een goed einde te brengen. Dat is naar tevredenheid gelukt.

Geen gedoe

Prima voor ons geregeld

Goede ervaring met de Echtscheidingswinkel. Altijd bereikbaar en beschikbaar voor advies.

Omdat we niet in een vevhtscheiding zaten is dit de ideale snelle manier.

We werden telkens netjes en goed geholpen. Er werd de tijd genomen en werden telkens terug grbrld als we vragen hadden. Een fijne manier om een scheiding snel te laten verlopen.

Onvoldoende

Onvoldoende privacy, niet gewaarborgd

Ik ben tevreden met de gang van zaken

Tevreden, ik zou t een ander best aanraden.

Kennis van zaken

Professioneel

Goed overleg en snelle afhandeling.

Goed uitgezocht alles is niet eenvoudig

Echtscheiding is niet mijn ding, had liever doodgegaan. Maar zo op afstand , is heel goedgedaan. Ben er zeer tevreden over

Snelle actie, afstandelijke bejegening

Bij vragen is de Echtscheidingswinkel goed bereikbaar en wordt er snel gehandeld als dat nodig is. Jammer vond ik dat in de communicatie een enkele medewerker zich defensief opstelde, terwijl ik een persoonlijke vraag stelde. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik me moest verdedigen, terwijl dat helemaal niet paste bij de vraag die ik had.

Maken iets moeilijks toch wat makkelijker

Denken neutraal met je mee, makkelijk bereikbaar, heldere uitleg

makkelijk van huis uit te regelen

Prijs ligt erg hoog, meer dan 2000 euro betaald voor 1 beeldgesprek en paar keer aanpassen convenant

Alles is correct afgehandeld

Hoewel alles prima geregeld is, had ik aan het begin van het traject wat persoonlijk contact wel fijn gevonden. Even een telefoontje om je persoonlijke situatie en wensen uit te leggen. Alles per email is toch wel erg onpersoonlijk, hoewel het uiteindelijk wel allemaal goed en snel geregeld is. Het enige persoonlijke contact was bij de uiteindelijke ondertekening van het convenant.

Klantvriendelijk, vlot, accuraat, soms is extra aandacht vragen lonend en voorkomt misverstanden

Prettig en adequaat opererend bureau waarbij het doorvragen op hun mogelijkheden in de verschillende fases van het (voor mij als leek meestal onbekend maar altijd spannende) proces soms lonend kan zijn om misverstanden te voorkomen er ervoor te zorgen dat zaken eerder in een versnelling komen. Het hele proces blijft uiteindelijk toch je eigen verantwoordelijkheid. Zeer prettige, sympathieke en (niet onbelangrijk aspect in een dergelijk, meestal, emotioneel proces) geduldige fijne advocaat met verstand van zaken.

Vriendelijk algemene kennis ruimvoldoende aanwezig maar specialistische kennis niet.

Onze scheiding was gebaseerd op een speciale constructie, eigendom huis uitruilen tegen partneralimentatie. Dit is een fiscaal aangelegeheid en dat werd niet goed begrepen/begeleid door onze advocaat. Zelfs na inschakelen van een fiscaal advocaat, die hiervoor een notitie + tekst voor het convenant had opgesteld, hadden we nog steeds discussie aangaande de inhoudelijkheid hierdoor hebben wij uiteindelijk nog veel kostbare tijd besteed/verspilt. Al met al is alles goed verlopen en denk dat de Echtscheidingswinkel weer veel heeft opgestoken van deze case. Aanbevelen: Ja, maar.... Als je een speciale constructie wil dan eerst vooraf goed bespreken of dit door de Echtscheidingswinkel geboden kan worden. Alle standaard cases geen probleem.

Fijne service op 1 centrale plek

Goed bereikbaar en fijn dat alles vanaf thuis geregeld kan worden, met de juiste ondersteuning.

Netjes geholpen

Snel antwoord