Prachtige keuzes

Voor mijn 2 zoontjes bestel ik regelmatig hiet. Ze hebben een uitgebreide keuze aan merkjes zoals quapi, koko noko, dirkje,…. Ook is de levertijd steeds heel vlot waardoor je snel je kroost in het nieuw kan steken!

Snelle levering!

En ruime keuze, heel tevreden!

Goed!

Je word duidelijk op de hoogte gehouden via mail wanneer je pakket word verstuurd. Snelle levering. Alleen vind ik het echt een min punt dat ik de code voor 22% korting was vergeten in te toetsen en ik daar meteen over mailde en er kon niks voor me gedaan worden. Terwijl de code de volgende 2 dagen ook gewoon nog geldig was. Ook vind ik bij de retour regels wel erg streng staan dat de verpakking niet gescheurd mag zijn. Als je de kleding uit het zakje haalt scheurt het al gelijk bij de plakrand.

Snelle levering en netjes verpakt

Ontzettende leuke kleding voor een leuke prijs

Bestel regelmatig hier. Andere dag al geleverd, echt heel fijn! Voor het eerst twee jurkjes moeten retourneren omdat het te groot was, binnen 1 dag retour verwerkt en geld terug. Nu een maatje kleiner bestellen ;) ik blijf hier kopen met al dat leuks voor onze meiden

Geweldige service!

Erg blij mee met goede service, snelle verwerking van retour, brede assortimenten en leuke kleren!

Goed, kwam optijd binnen

Super leuke webwinkel

Altijd goed geleverd en op tijd. Super leuke merken en erg leuke kleding allemaal.

Super webshop!!

Super leuke kleding, super webshop! Al vele bestellingen gedaan. Retour regeling word steeds makkelijker en beter.

Prima geregeld bij jullie.

Gewoon goed wat jullie doen, fijne site

Snelle levering en leuke prijzen

Naast de leuke kleren zijn de levering en prijzen erg belangrijk. Dit is allemaal zeker goed!

Ik ben tervreden

Ik vind het fijn dat ik thuis kan laten bezorgen .ik zelf kan niet naar een winkel dus dit is ideaal

Goede leuke collectie

Snel binnen leuke artikelen ruime keuze

Ik bestel hier een paar keer per jaar

Altijd hele leuke kleding voor een goede prijs. Ik ben een terugkerende klant

Super geweldige service

Snelle levering goede service

Leuke merken en kortingen, praktische website, snelle levering!

Leuke merken en kortingen, praktische website, snelle levering!

Eerlijk en mooi

Snelle levering en mooie producten

Uitstekend! Top service!

Een fijne webwinkel voor leuke en mooie kinderkleding! Een super goede service. Problemen worden zeer netjes afgehandeld. De verzending is ook vlot.

Super snelle levering

Al heel vaak bij schattige babykleertjes bestelt. Heel veel keus uit allemaal leuke kleertjes en altijd de volgende dag in huis.

Leuke kleren en soms mooie promo's.

Jammer van de verzendkosten en retourkosten. Op sommige sites kan je uw verzendkosten voor een jaar afkopen en dan hoef je niets extra te betalen (vb. Kleertjes.com). Daarom dat ik sneller daar iets zal bestellen.

Snel en conform bestelling

Een goed ervaring, geleverd wat ik verwacht had

Fijne site, snelle levering, mooie kwaliteit kleding

Fijne site, snelle levering, mooie kwaliteit kleding

Pakketje snel ontvangen. Let wel op de maatjes als je een setje koopt. Dit klopt niet altijd. Maar is goed opgelost.

Mooie kleertjes en vlotte service

Tevreden!

Schattigheid troef !

Ik bestelde babykleertjes van het merk Le Chic en Dirkje. De bestelling kwam er reeds aan 's anderendaags. Alles netjes verpakt en topkwaliteit voor een mooi prijsje ! De kleertjes zijn supermooi !!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.