Supergoede ervaring met deze webshop. In de avond had ik een jas besteld en de volgende dag al in huis. Aanrader!

Top! En snelle verzending

Leuke kleertjes en fijne service!

Super snelle bezorging en precies wat verwacht

Super snelle bezorging en precies wat verwacht

Slechte klantvriendelijkheid

Bij de levering bleek een shirtje in de verkeerde maat te zijn toegestuurd. Dan wordt je afgescheept met je krijgt het geld terug en kan shirtje terug sturen, want anders moeten zijn zelf teveel kosten maken. Ik wil mijn geld niet terug ik wil graag het shirt in de juiste maat wat ik besteld met korting. Een fout maken prima, maar handel het dan netjes af en lever de klant het juiste product alsnog. Kortingscode inmiddels afgelopen en als ik opnieuw bestel moet ik verzendkosten gaan betalen.

Leuke kleding!

Leuke kleding voor onze dochters! Maat precies goed

Hele mooie jas

Mooie warme jas. Losse capuchon. Valt goed op maat. Hier kan ze de hele winter mee door. Aanrader!

Keuze uit heel veel merken en nieuwste collecties. Snel geleverd.

Snelle service en goed verpakt

Top leverancier, duidelijke omschrijving bij de kleding

Opzich oke

Het retouren vind ik wel wat ingewikkeld en het extra bijbetalen voor achteraf betalen

Goede kwaliteit

Ruime keuze, snelle correcte levering

Zeer mooie kledij

Snelle verzending Goed verpakt Mooie kleding Fijne acties

Meer dan tevreden!

Uitgebreide collectie, snelle levering en makkelijk retourneren. Helemaal top dus

Super goede service. Helaas ooit wel 1 dag later bezorgd als beloofd. Maar verder zeer tevreden. 1x een klacht gehad, deze was zeer netjes opgelost.

Super leuke artikelen op de website!

Snelle levering! Echt super fijn als je snel nieuwe kleertjes zoekt

Fijne webwinkel.

Geen verrassingen na afloop (bijv dat de btw er nog bovenop komt zoals bij sommige andere webwinkels). Wel kan de indeling logischer. Waar is de categorie pyjama / nachtkleding?

Corecte en snelle levering en mooie kleedjes

Heel mooie babykleedjes en snelle en correcte levering. Ben zeer tevreden.

super!!

overzichtelijke site goede en snelle service/levering

Mooie kleren net iets scherper geprijsd dan bij de rest

Ik was op zoek naar een bepaalde jas een toen kwam ik via google bij jullie terecht en het zag allemaal prima en betrouwbaar uit dus nu heb ik de jas 15€ goedkoper :)

Leuke kleertjes, leuke merken!

Prima website. Leuke babymode. Snelle levering, precies zoals aangegeven.

Prima website, leuke baby mode. Snelle levering, precies zoals aangegeven.

Echt top

Goede webshop

Snelle levering!

Goede en snelle services. mooie en goede kwaliteit.

Goede service tegen leuke prijzen

Vaak leuke acties en snelle levering

Leuke prijzen en sneller levering

Ik bestel vaak bij jullie. Altijd heel snel in huis. Mooie acties. 1x was er iets mis met een kleding stuk, heel snel reactie en het probleem direct opgelost. Altijd persoonlijk antwoord bij vragen! Heel tevreden klant

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 50 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.