De volgende dag in huis, keurig verpakt. En mooie kleertjes

Snelle levering & mooie kleding.

Prima service, snel geleverd en mooie kleding!

Uitstekende service en een ruime keuze aan verschillende merken

Ik bestel de kleding voor mijn zoontje altijd via deze website. De webshop straalt vertrouwen uit en er wordt altijd snel geleverd. Retourzendingen worden snel opgepakt. Daarbij is er een ruime keuze aan verschillende merken. Love it!

Heel goed!

Snelle levering, goed verpakt en goede service

Perfect!

Zo'n fijne webshop. Mooie kleren en super goede service!

Leuke kleding

Hele overzichtelijke webshop, met heel veel aanbod. Veel verschillende merken. Snelle levering, heel tevreden

Goede ervaring

Wij hebben een prima ervaring met de webshop van Schattige Babykleertjes. Bestellen was eenvoudig en het pakje was snel en goed geleverd. Het is fijn dat het gratis wordt verzonden en dat je achteraf kan betalen. Helemaal gratis retourneren zou nog fijner zijn.

Leuke kleertjes en hele goede klantenservice!

Snelle levering, jammer dat je kosten moet maken voor retour

Product was snel geleverd, geen probleem. Helaas was het te groot dus moest het retour. Op de site staat wel ergens dat je de retour kosten zelf betaald, maar dat moet je wel zoelen, op de homepagina staat" makkelijk gratis retour". Geen sterretjes of kleine lettertjes direct zichtbaar, dus dat is wel een beetje misleidend, want als je een bestelling geheel retour stuurt moet je namelijk wél betalen. Prima, maar zet het wat duidelijker op de site, niet alleen als je specifiek gaat zoeken naar eventuele voorwaarden.

Top Service

Ik heb al verschillende keren besteld. Altijd de dag erna in huis. Super tevreden van deze Top service!

Product is goed te zien op de site, leuke kortingen en sales

Mooie snelle service

Mooie jas, snel Geleverd

Altijd super snel in leveren

Ik ben Fan!!

Uitstekend!

Snelle levering, leuke kleding en leuke acties!

Zeer snelle levering

Super snel geleverd, ideaal met snel groeiende kinderen!

Snelle levering en goede service!

De bestelling word snel geleverd. Daarbij goede service en gratis retourneren als je meer dan 50 euro aan aankopen houd.

Goed!

Snelle Levering

Altijd snel geleverd!

Zonder uitzondering heb ik mijn bestellingen altijd de volgende dag in huis. Mooie spullen, een overzichtelijke website: ik bestel hier altijd graag!

Leuke kleding

Mooie website met toffe kledin en snelle verzending

Leuke kleertjes en snelle levering

Snelle en correcte afhandeling

Mijn ervaring was heel goed, een snelle en correcte afhandeling.

Veel keus

Er is altijd wel iets leuks bij, heel snelle levering, redelijke prijzen.

Uitstekende service! Mooie kwaliteit kledij.

Vlotte levering, goede service en hele toffe en kwaliteitsvolle merken!

Heel fijn en snelle levering.

Gisteravond om 22.30 uur een bestelling gedaan. En vandaag (10.30) heb ik het al binnen. Alles ziet er goed uit. Wat een fijne ervaring om kleren online te bestellen.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.