Heel erg fijne webshop

Bestellen gaat heel fijn, filteren van producten en veel betaalopties. Dezelfde dag al mail dat het verzonden was. Top!

Alles is prima

Geen commentaar

Excellent

Heel gevarieerde keuze uit top merken. Je krijgt wat je ziet, mooi afgewerkte, degelijke en unieke items. De maten zijn correct. De levering is zoals beloofd. Tot hiertoe kan ik geen negatief punt vinden. Het is een verslaving geworden om de site te doorpluizen. Het is in één woord excellent

Super leuke kleertjes en snelle verzending!

Op de site kun je hele leuke kleertjes vinden in verschillende stijlen zo is er voor iedereen iets leuks te verkrijgen. De bestelling verliep zonder problemen en de volgende dag had ik mijn leuke en schattige kleertjes al in huis.

Leuke kleding, snelle levering, makkelijk retourneren

snelle service

De kleding die ik besteld had was snel verzonden. Daarbij was de retour ook snel verwerkt. Goede ervaring.

Leuke kleren en snel verzonden!

Heel blij met de kleertjes voor m’n kindjes!

Snelle verzending!

Top service en snelle verzending!! Volgende dag kreeg ik het pakket in huis! Fijne webshop om leuke kleding te kopen voor de kleintjes!

Aankoop snel in huis! Duidelijke site en goed verpakt.

Veel keuze, mooi kwaliteit kleding en snelle service

Veel keuze, mooi kwaliteit kleding en snelle service

uitstekend!

Veel keus, zeer snelle levering. Bestel vaker hier en altijd is alles dik in orde!

Goede service en mooie kleding

Het setje maat 80 voldeed aan de verwachtingen. Leuk pakje. Het werd snel bezorgd!

Makkelijk bestellen en verzenden

Fijn! Snelle levering

Snelle verzending, leuke kleertjes

Fijne en overzichtelijke site, veel keus snelle verzending en leuke kleding.

Mooie kleding, goed van kwaliteit en snelle levering!

Super leuke kleding

Super veel keuze qua kinderkleding.. Levering is ook erg snel

Fantastisch!

Super veel aanbod, en heel snel in huis! Super fijne site, voor alle kinderen van alles te vinden!

Super leuke kleertjes gekocht, waren snel binnen, mooie kwaliteit en hoop dat onze kleine er veel plezier aan mag beleven.

Altijd snelle levering!

Mooie collectie en leuke merken. De bestelling is altijd snel binnen!

Snelle levering, behulpzaam

Snelle levering en behulpzaam.

Hele leuke kleertjes

Ik vind dat andere dit ook mogen weten

Leuke website, mooie kleding en snelle service

Mooie kleertjes voor de kinderen en snelle service

Super mooie kleding en hele snelle levering

Snelle en goede service

De leveringen zijn altijd snel binnen en retour sturen gaat ook makkelijk

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.