Top webshop!!!

Duidelijke site met leuke kleding , word ook altijd erg snel geleverd

Hele leuke kleding en mooie kwaliteit

Hele leuke kleding van mooie kwaliteit

Eine super schnelle Lieferung. Tolle Sachen und gute Ware

Snelle levering, goede kwaliteit.

Bestellingen worden snel geleverd, kleding is van goede kwaliteit. Diversiteit aan merken. Is er iets mis gegaan met je bestelling is er een klantenservice die snel reageert via de mail.

Snelle levering en de kleding is fijn

Prima service, snelle levering!

Altijd snel en volgens afspraak geleverd. Prima service bij retouren.

Fijne site en snelle service. Bestel er zeker vaker.

Kwaliteitsvolle producten, Snelle levering, correcte service

Altijd goed

Wat kan ik steeds super leuke kleertjes kopen voor de kids. De bestelling wordt snel verzonden en nooit problemen met retouren.

Top kleding

Fijne prijzen en een geweldige site

Wij zijn super tevreden. Onze jongens lopen er weer snel mooi bij!

Leuke kortingsacties en met drie jongens is dat erg fijn. Leuke merken en goede kwaliteit! Snelle service!

Snel bezorgd

S avonds om 22u besteld nog geen 12u later al bezorgd.

Snelle levering en snelle afhandeling retour! Super service!

Snelle levering en ook de retour is snel afgehandeld! Super service!

Snelle levering en goede communicatie

Goed op de hoogte gehouden van bestelling, mooi aanbod en snelle levering!

Snelle service!

Heel tevreden over schattig en stoer!

Heel tevreden over de snelle service! Ik ben dol op de nieuwe kleertjes voor m'n dochtertje!

Mijn ervaring was zeer positief, alles goed verpakt. Een mooie korting :-) en snelle service! Het enige jammere vind ik dat er kosten zijn verbonden met Afterpay. Bij andere heb je deze kost niet.

Goede en snelle service!

Je word met elke stap die zij maken in jouw bestelling, op de hoogte gehouden! Snelle levering en goede kwaliteit kleding!

Geweldig!! Top service snel geleverd!!

Wij bestellen vaker bij jullie. En we zijn altijd tevreden, leuke merkjes goed service en snelle levering. Vajèn is altijd blij met haar kleertjes.

Ruime keuze

Voor allevier mijn kinderen kan ik goed slagen, ideaal alles in één webshop!

Altijd goeie service

Fijne website, uitgebreide collectie, snelle verzending.

Snelle levering en leuke merken!

Super snelle levering

Super snel en netjes geleverd

Top service en snelle levering

Regelmatig bestel ik bij Schattigebabykleertjes en de service is altijd goed. Klantenservice is vriendelijk en er wordt altijd snel geleverd. Daarnaast hebben ze veel collecties waar ik blij van word.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.