Mooie selectie en zoals beloofd levering de volgende werkdag!

Netjes verpakt en super snelle levering

Snelle levering, goede klantenservice

Super mooie kleertjes. Ook erg snelle levering. Sommige vallen alleen erg klein ( bv rokjes van B Nosy) - het zou handig zijn om dit op de site te vermelden. 1 artikel heeft fabriksfout, ik mag dit zelf laten repareren en ze vergoeden de kosten. Had liever een nieuw artikel gehad, nu kost mij tijd en die heb ik niet als full-time werkende moeder van twee kleintjes.

Top met een snelle levering

Fijne webshop met de leukste merken

Fijne webwinkel met mooie kleren voor een leuke prijs! Levering is super snel!

Groot aanbod van kleertjes en snel in huis. Super!

Snelle levering en mooie kleertjes

Snelle levering en mooie kleertjes

Snel en correct

helemaal goed. snelle levering

Super snelle service!

Hele fijne webshop met mooie merken! Snelle levering!

Mooie kleertjes, snelle levering

Ik vind hier de kleertjes van de merken die ik leuk vind en ze worden snel bij mij thuis geleverd.

Alleen maar positief!

Goed. Snelle bezorging. Ruime keuzes, goede sale.

Supersnel geleverd.

Ik ben verrast door de stipte snelle levering. Ook ziet het setje wat we besteld hebben er precies zo uit als op de site. Helemaal super

Goede site

Goede site met voldoende keus. Leuke aanbiedingen. Snelle service. Enige puntje van kritiek is dat ik het minder fijn vind om een retour label uit te moeten printen aangezien ik geen printer heb.

Ruime keuze, goede service

Ik bestel met regelmaat iets bij Schattig en Stoer. Ze hebben een divers en ruim aanbod, snelle levering.

mooie kleren

Snelle levering en mooie kleren

Snelle service en schattige kleertjes!

Bij toeval op deze site terecht gekomen en een bestelling geplaatst. De volgende dag was het al in huis, netjes ingepakt en voldoet aan de verwachting! Ik kan niet wachten tot de kleine het aankan en zal zeker nog eens terugkomen!

Snel en netjes bezorgd. Artikel kwam overeen met beschrijving.

Uitstekende kwaliteit & zeer snelle levering!

'S avonds om 23 uur besteld en de volgende ochtend al geleverd. Het pakket was netjes ingepakt en goed ontvangen. De kleding is van goede kwaliteit, zoals op de foto's. Kortom wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Mooie kleding en zeer duidelijke site

Leuke site met veel keuzemogelijkheden

Snelle en goede levering

Leuke kleding ,goede service en snelle levering!

Snelle levering, goede service!

Goede service, leuke kleding en snelle levering!

Helemaal goed en professioneel

Goede site, overzichtelijk met duidelijke foto’s van de producten (kleding) Snelle en correcte levering. Snelle afhandeling van eventuele retouren.

Perfect!

Perfect en zeer snelle levering!

Snelle levering en mooie kleding

Altijd zeer tevreden over de kleding. Je krijgt wat je ziet.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.