Grote keuze en snelle levering.

Super leuke kleding!

Super leuke kleertjes en snel geleverd!

Top website & service

Al een paar keer besteld op deze website. Heel tevreden over de snelle levering en service. Genoeg keus op de website.

Fijne site om leuke kinderkleding te scoren, vandaag besteld, morgen in huis! Echt top en zeker aan te bevelen!

Aanrader

Uitgebreid assortiment en snelle service!

Prima!!!

Ik bestel regelmatig, alles wordt steeds snel en correct geleverd

Prima geregeld bij jullie

Een leuke webshop. Alleen jammer dat er weinig keus is boven maat 134. Verzending is ook prima. Wel erg leuke kleding voor de kleinere maatjes.

Prima webshop

Bestellen en retourneren is makkelijk. Ruime keuze uit merken.

Leuke webshop met uitgebreide merken !

Leuk aanbod , snelle levering ! Enige minpunt zijn de retourkosten vanuit België.

Snel geleverd en fijne website.

Goede ervaring, een keer een misser.. hoop dat jullie ervan leren

Mijn ervaring is dat je gemakkelijk kunt bestellen. En dat de bestelling snel geleverd wordt.

Echte aanrader!

Snelle service , super netjes ingepakt , snel geleverd en de verzendkosten vanaf 40 euro gratis !

Mijn vaste Baby kledingwinkel vanaf nu!

Ik bestelde reeds 2x via Schattige babykleertjes en ben iedere keer al zeer tevreden geweest! De bestelling komt snel toe, en de kleertjes zijn echt van top kwaliteit. De prijzen die je hier vindt, vind je nergens. Echt een leuke manier om te shoppen! Ik heb mijn vaste winkel gevonden voor onze kleine jongen :)

Grote collectie en snelle service. Hier ga ik zeker vaker shoppen

Super snelle levering!

Ontvangen kleding zoals afgebeeld, snel binnen.

Prachtige kwaliteit

BNosy

Super snelle levering en goede kwaliteit prijs

Overzichtelijke site en Uitstekende klanten survice

Ik bestel hier graag kleding omdat je die van klein tot groter kunt bestellen. Helaas hadden wij laatst een probleem met een geleverd kledingstuk maar dit is door schattige babykleertjes snel en perfect opgelost.

Ik zou iedereen deze webshop aanraden. De levering was super snel en het was keurig aangepakt. Echt voor herhaling vatbaar!

Snelle correcte levering.

2 setjes bestelt. Een setje terug gestuurd en een andere maat bestelt. Snel bericht van retour ontvangst en snel de nieuwe binnen. Netjes verpakt allemaal

Super snelle levering en veel keus!

Zoals altijd heel snel binnen! Het spaarsysteem maakt het extra leuk. 2 kleine minpuntjes: verzend verpakking is erg krap en toont goedkoop t.o.v. de waarde die er vaak in zit. Als er iets niet goed is qua maat en je wil het ruilen is dit lastig. Doordat je het moet retourneren kun je dan net onder de 40,- uitkomen en dan heb je dus extra kosten van 5,50 terwijl je het artikel nog steeds wil hebben alleen in een andere maat! En je moet dan weer voor minimaal 40,- bestellen wil je dan niet ook nog verzendkosten hoeven te betalen.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.