Fijne website, leuke merkjes!

Website werkt makkelijk. Ook wordt alles netjes geleverd. Enige puntje is het retouren. Als je een bedrag boven de 50 euro houdt dan is de rest-retour gratis. Als je een bestelling van 60 euro hebt en je wil 1 broekje terug sturen, dan zit je er al onder. Fijner zou zijn als je bijv. 60% van je aankoopbedrag houdt en de rest gratis mag retourneren. Ben voor het niet alles zomaar kunnen retouren ivm milieu etc. Maar dit lijkt mij een betere oplossing.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Zeer tevreden over de kwaliteit van kleding en snelle levering. Jammer dat er verzendkosten zijn bij het terugsturen van kleding die niet past.

Fijne webshop

Snelle, nette levering. Veel keus, overzichtelijke webshop

Goed en snel

Fijne en snelle levering. Makkelijke site

Snelle levering, leuke kleertjes!

De bestelling was makkelijk geplaatst en snel geleverd. Het retour zenden van een deel van de bestelling ging ook makkelijk.

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding

Bestellen ging heel makkelijk. Levering was snel Kwaliteit kleren goed zelf na paar keer wassen blijft het mooi

Altijd in orde, super snel in huis!

Goede service. Prima kwaliteit

Goede service, nette prijzen. Snelle afhandeling bij retour

Mooie kleertjes

Mooie kleertjes

leuke merken, goede en snelle service

webshop werkt goed, fijn dat je filters kunt instellen, zodat je alleen op bepaalde maat of type kledingstuk kunt selecteren.

Snelle en nette bezorging

Super leuke kleding en snelle levering en ook wat ik retour deed snel afgehandeld

zeer groot en gevarieerd aanbod van diverse merkkleding

Prima webshop. Er is een groot aanbod in kleding, ruime keuze dus!!! zoekmachine werkt handig en snel. Levering is snel, afhandeling van retour verloopt snel en zorgvuldig. Wellicht mogen retourvoorwaarden iets gunstiger aangeboden worden (bijvoorbeeld met het afkopen door een jaarlijks bedrag of geheel gratis).

Snelle en goede service

Eenvoudig bestellen. Snelle levering. Goede service. Aanrader dus.

Besteld en dag later al bezorgd!

Ruim aanbod merken!

Top site. Bestel er regelmatig. Vooral in de sale! :)

Snelle levering mooie producten

Goede Service

Bestellingen zijn altijd netjes en snel geleverd! Top Service!

Duidelijk en overzichtelijk

De webshop is duidelijk en overzichtelijk.

Geweldig!

Super leuke en stoere kleding voor onze kleine man!

Fijne site met veel keus en snelle verzending

Snelle en perfecte verzending

Kleine verbetering: het retourbeleid (ook onder de 50) en ook de extra kosten voor Afterpay.

Goede service. Snel

Top website!

Ik bestel al jaren bij Schattige Babykleertjes! Altijd zeer tevreden over de service!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.