Snel in huis en kwaliteit merken!

Zo blij met onze bestelling was meteen verzonden, goed verpakt en leuke merkjes te vinden!

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze en snelle levering

Leuke kleertjes

De kleding is leuk en origineel. Wat wel irritant is is dat veel maten niet kloppen en het retour beleid. Dit weerhoud me ervan meer en vaker te bestellen.

Veelzijdig aanbod

Uiteenlopende keuze, leuk aanbod

Positief !

Mooie collecties aan een scherpe prijs !

Snelle service!

Mijn pakketje lag al snel bij mij op de deurmat! Netjes ingepakt ook. Dankjewel. Dit was de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld en zeker niet de laatste

Goede en snelle service

Mooie kleding voor weinig geld

Altijd worden pakketjes snel en proper geleverd, heel tevreden van!

Leuke kleding tegen goede prijzen en snelle levering

Vooral in de sale superleuke kleding voor lage prijzen.

Komen na wat ze beloven.

Ruime keuze en redelijke prijzen. Ga zeker vaker bestellen, juist omdat ook de verzending prima op tijd en snel geleverd werd.

Betrouwbaar

De levering wordt geleverd zoals aangegeven en de producten komen overeen met de foto

Leuke kleren en snelle verzending

Veel favoriete merken van mij kan ik terug vinden op de website, dat vind ik super. Ik wacht nog tot dat Z8, Feetje en Little Indians ook in het assortiment komen, dan zou ik nergens anders meer shoppen! Wat er nog beter kan: Van sommige kledij mogen er meer foto's op de website staan. Soms staat er bv van een broekje de achterkant niet getoond. Ook een meer uitgebreide productomschrijving zou ik prettig vinden. Het zou ook tof zijn mocht ik op de website meerdere merken tegelijk aan kunnen duiden wanneer ik filter. Verder vind ik de super snelle verzending een groot pluspunt.

Ruime selectie

Veel keuze en goede prijs. Snel thuis bezorgd en retouren gaan prima. Ik bestel er dan ook regelmatig.

Super leuke kleertjes voor een fijne prijs

Ik bestel er graag voor mijn beide kindjes. Snelle levering en mooie kwaliteit.

Super kwaliteit en prijs. Snelle levering

Zeker voor herhaling vatbaar

Fijne site. En snelle levering !

Hele fijne webwinkel.

Goede kwaliteit merkkleding. Leuke acties. Duidelijke website. Goede communicatie over de bestelling en de verwachtte levertijden. Goede service. Zeer klantvriendelijk.

Grote voorraad en snelle levering

Al veel kleding voor mijn kinderen gekocht. Leuk en veel aanbod.

Fijne webwinkel met veel keus

Alles netjes verpakt en snel bezorgd.

Leuke kleding, snel geleverd.

Ik heb nu al een aantal keren kleding besteld, en ik ben tevreden. Er is een ruim assortiment voor elke prijsklasse. Het is fijn dat er meerdere foto's van de kleding staan, en mogelijkheden om te combineren. De website is goed opgezet, en de bestelling wordt snel geleverd. Ik mis alleen bij de filtermogelijkheid: korte, lange of geen mouwen. Of hetzelfde bij broeken: kort of lang. Het is wel verstandig bij babykleding de foto's in te zoomen hoe de drukknoopjes lopen. Ik heb een heel leuk boxpakje besteld, maar de knopen lopen niet door . Dat is bij het verwisselen van een luier niet handig. Ik ben zeer tevreden en ik ga zeker in de toekomst meer bestellen.

Hele fijne betaalbare webshop

De webshop is voor ieder betaalbaar en er is volop keuze. Ook ben ik tevreden over de snelle levering.

Goede levering en snel

Snelle bezorging. Netje verpakt. En als er wat met de kleding aan de hand is, is de klas webservice goed te bereiken. En we komen tot een oplossing

Leuke kleding en veel merken

Keuze uit veel merken en sparen voor korting mooi meegenomen

Ik moet nooit lang wachten op mijn bestelling.

Superleuke kleertjes voor onze jongen!

Ik hou ervan om hier te bestellen, snel in huis en goeie kleertjes. Leuk dat er af en toe wat kortingen zijn, dat houdt mij hier om kleren te kopen.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.