Snelle service leuke kleding

Snelle service altijd Groot aanbod

Super blij met Schattig en Stoer

Snelle levering en daar hou ik van.

Snelle levering en een ruime keuze

Mooi en lief

Ervaring heb ik nog niet. Maar wat ik besteld heb ziet er heel goed en mooi uit.

Goede kwaliteit

Jullie hebben goede kwaliteit en door de diversiteit van merken een groot aanbod en kun je het zo duur of goedkoop maken wat je zelf wilt

Hele snelle service

Hele fijne site om te bestellen en een hele snelle service de volgende dag in huis

Fijne webshop om je garderobe voor je kindjes te shoppen

Altijd geslaagd.

Elk seizoen slaag ik wel voor mijn zoontje bij schattige babykleertjes. Leuke en stoere kleding voor een mooie prijs en altijd snel in huis.

Snelle levering en goed en netjes verpakt

Ben erg tevreden met mijn eerste bestelling en ga zeker vaker hier bestellen

Leuke aanbiedingen, snelle levering. Veel keuze.

Ik ben zo blij Met deze site , koop er al de kleren van de 2 jongsten Veel Keuze , leuke variërende prijzen en leuke aanbiedingen ! Goede service , snelle levering Ben nooit meer in de stad geweest

Mooie kleren - Snelle levering!

Super kleding en snelle service

Alles perfect in orde en super snelle levering!

Ik bestelde in de late namiddag 3 truien en 1 kleedje. Dit werd de volgende dag tot mijn verbazing gewoon al geleverd. Alles netjes verpakt dus prima in orde!

Mooie merken en goede service

Leuke betaalbare kinderkleding

Veel leuke merken. Je hebt ruime keuze en vindt vaak,wat je zoekt.

Leuke babykleren met regelmatig leuke kortingen

Leuke (baby)kleertjes met regelmatig leuke kortingacties. Snelle verzending.

Fijne website en snelle levering!!

Mijn ervaring met jullie ervaar ik als positief! Snelle en nette levering! Ik ben blij!!

Snelle service, alleen niet alles kwam juist binnen.

Was snel binnen. Helaas was mijn bestelling niet helemaal compleet.

Mooie kleding, grote korting en snelle levering! Fijn dat je voor baby en groter kind bij dezelfde winkel kleding kan bestellen.

Snelle levering!

Al meerdere keren besteld en steeds de volgende werkdag in huis, heel fijn!

Fijne webshop!

Veel keus en snelle verzending

Mooie kleding

Snelle service. En handig achteraf betalen!

Snelle verzending, mooie kleding

Sneller dan verwacht was de bestelling in huis. I.v.m. de zomervakantie zou de bestelling later verzonden worden, maar dit was niet aan de orde. Kleertjes waren erg mooi, lijkt ook van goede kwaliteit. Nog niet gedragen.

Ook goede retour service

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 50 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.