Snelle levering!

Al meerdere keren besteld en steeds de volgende werkdag in huis, heel fijn!

Fijne webshop!

Veel keus en snelle verzending

Mooie kleding

Snelle service. En handig achteraf betalen!

Snelle verzending, mooie kleding

Sneller dan verwacht was de bestelling in huis. I.v.m. de zomervakantie zou de bestelling later verzonden worden, maar dit was niet aan de orde. Kleertjes waren erg mooi, lijkt ook van goede kwaliteit. Nog niet gedragen.

Ook goede retour service

Mooi kleding en zeer snel geleverd.

Heb vaak besteld soms later op de dag maar altijd de volgende dag in huis. Mooi kleding van uitstekende kwaliteit.

TOP op alle vlakken

Veel keuze tussen leuke merkjes én snelle levering!

Voldoet perfect aan alle verwachtingen

De aangeboden merken zijn van prima kwaliteit. De maten zijn wat ze moeten zijn. Prijs kwaliteit verhouding is perfect. De leveringen zijn tot hiertoe altijd zeer vlot en op tijd gebeurd. De website is handig en de betalingsmodaliteiten zijn zeer uitgebreid. Tot hiertoe kan ik enkel pluspunten en geen minpunten aanbrengen.

Een goede en snelle service

Een fijne site om te shoppen, makkelijker en overzichtelijker en een zeer ruim assortiment Dan andere webshops

Ruime keus en mooie prijzen.

De bestelde kleertjes met snelle levering thuis, veel keus in verschillende merken en de prijzen zijn top!

Fijne site, snelle levering en mooie kleding!

De kleertjes werden super snel geleverd. De kwaliteit is super en er is veel keus. Onze jongen kan er weer even tegenaan. De kleertjes die retour gingen werden snel verwerkt waardoor het geld ook snel werd terug gestort.

Snelle levering en verwerking van retouren

Leuk aanbod, snelle levering en een retour wordt snel verwerkt.

Leuke kleertjes die ook snel worden geleverd! Heel blij met de aankopen!

Top site

Fijne service! Kleding ziet er altijd keurig uit! Leuke sales prijzen! Terugsturen moet je wel wat extra stappen voor doen omdat je formulieren zelf moet printen. Kost wat extra moeite als je geen printer hebt!

Ik bestel altijd bij deze webshop. Goede service, leuke kleertjes, snelle levering. Ik ben blij.

Goede acties top spaar actie! Goede site en erg duidelijk

Top site!

Top site!

Ik ben zo blij met deze site snelle service

Snelle levering van de producten en uitgebreide keuze.

keuze.

Prima geregeld

Bestelling op tijd.

Geweldige webwinkel

Bestel al jaren bij Schattige Babykleertjes! Snel en betrouwbaar!

Leuke webshop!

Een hele leuke webshop. Met super veel keuze aan leuke merk kleding voor je kleintjes. Ook super snel geleverd als je t nodig hebt voor een feestje " zoals mijn geval was ". Super!!

Fantastische site voor mooie kinderkleren!

Stijlvolle, kwalitatief mooie kleren die supersnel thuis geleverd worden!

Positief

Goede webshop

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.