Supergoede service!

Weer erg tevreden en heel fijn, dat je op datum kan laten bezorgen.

Tevreden over de levering. Blij met de nieuwe kleertjes

Hele fijne webwinkel!

Groot assortiment, duidelijk website, veel beschikbaar. Makkelijk & snel besteld, geen verzendkosten of retourkosten boven de €50,- en snel geleverd.

Snelle bezorging mooie merken.

Gewoon goed

Voor het eerst gedaan . Maar goede ervaring

Goede service en snelle levering

Fijne site, duidelijk. Snelle levering, volgende dag in huis!

GEWELDIG

Snelle levering. leuke kleren voor mijn kleinkids. Geweldig!!

Voor herhaling vatbaar!

Wij zijn super tevreden met onze koopjes! Bestelling werd snel geleverd en kleertjes zijn echt van topkwaliteit. De kortingen die je via Schattige babykleertjes krijgt zijn fantastisch! We bestellen hier zeker nog eens!

Top site

Fijne website, snelle levering en leuke merkjes.

Mooie en fijne kleren

Ben echt super te vreden over de kwaliteit en de lever tijd.

Alleen maar goede ervaringen!

Groot aanbod. Snelle levering. Alleen maar positieve er ervaringen.

Snel geleverd , super goeie communicatie en komen gelijk met oplossen als iets niet Oke is.

Duidelijke site en snelle verzending makkelijk om naar iets te zoeken

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit voor een klein prijsje.

Echt een aanrader

Altijd snel binnen, uitstekend kwaliteit, en goede prijzen. Mijn zoon kan ook eerst passen en dan kan ik betalen als alles goed staat. Klantenservice is zeer behulpzaam en vriendelijk. Toppers

Geweldig kleding

Snelle verzending

Fijne website en snelle service

Ik vind het een fijne website om te bestellen. Veelzijdige merken en de levering is snel.

Fijne webshop

Overzichtelijke en fijne webshop met veel keuze.

Snelle levering en mooie producten

Groot aanbod van kwalitatief goede merken

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website waarbij je makkelijk setjes kleding kan samenstellen.

Fijne webshop

Fijne webshop met mooie artikelen. Vreemd dat de verzendkosten gratis zijn vanaf €40 en gratis retourneren pas vanaf €50!

Wauw mooie kleren zeer snel geleverd!

Savond’s rond 22:00 bestelling gedaan en de volgende dag al geleverd. Allemaal leuke merk kleertjes dus met super kwaliteit.

Schattige kleertjes, snelle levering, goede kwaliteit.

Top.

Wat een geweldig mooie kleertjes tegenwoordig

Snelle service en goed kleding

Snelle levering. Precies zoals op de foto.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.