Prachtige kleding en snelle service!

Ben er tevreden over´

Heb nog geen enkele keer problemen gehad

Fijne website en snelle levering

Handige website waarbij je snel kan zien met welke items een artikel gecombineerd kan worden, bijpassend broekje / legging etc. En snelle levering!

Super blij met het badpakje

Super snelle levering echt heel erg fijn. Mooi kwalitijd van de kleding en zeker niet duur . Helemaal fan van deze voor onse nieuwe site

Prima en snelle levering, leuke kleding!

Goed en snel!

Super ervaring.

Ben super tevreden. Altijd al de volgende dag mijn bestelling in huis. Tenzij jullie van te voren hebben aangegeven dat het langer kan duren ivm drukte.

Super fijne service en levering!

Fijne en handige site met leuke merken! Goede service en levering

Handige site. Snelle accurate levering

Mooie site en de levering was accuraat en snel

Leuke kleding en snelle levering

Reeds verschillende keren bestelt, mooie en goede kwaliteit kleding die snel geleverd word.

Snelle levering, overzichtelijke website

Handig keuzemenu om de juiste artikelen te vinden. Persoonlijk vind ik het leuk om regelmatig een mailtje te ontvangen over leuke looks en acties. De levering van de bestelling was ook heel snel. Al met al heel erg tevreden.

Geweldige service voor prachtige kinderkleding!

Wat ben ik tevreden over Schattig en Stoer! Steeds (lees al meerdere keren besteld) correcte en snelle levering van prachtige en kwalitatieve kleding voor ons zoontje en dochtertje.

Stoere, leuke en goede kwaliteit kleding met zeer snelle verzending!

Ik vind het altijd zo leuk om op jullie site te browsen. Ik zie altijd wel iets leuks, een stoer setje voor mijn zoontje van 5 of een te schattig setje voor mijn dochtertje van 2. Ik vind het ook heel fijn dat jullie aangeven wanneer iets klein valt. Zo kan ik een maatje groter bestellen en zijn er nooit tegenvallers. Ik ben zelfs geïnspireerd door jullie en ga na de zomervakantie een online cursus volgen en, wanneer het weer kan, werken in een kinderkledingszaak. En wie weet open ik er wel zelf eentje!

Overzichtelijke site en snel geleverd.

Goede ervaring,

Snel en efficiënt, een prettige website

Supersnel geleverd !

Een schattig pakje van mooi kwaliteit geleverd super snel ! Zaterdag besteld en maandag was het er al ! Top !

Goed!

Leuke website met leuke koopjes!

Goede,snelle service

Een goede snelle service. Netjes verpakt.

Leuke kleertjes

Mooie kleding voor een leuke prijs

Mooie kleding, netjes verpakt. Verzending duurde wat langer, maar dat kun je verwachten tijdens de sale.

Top!!

Super leuk assortiment en snel geleverd!

Stoer!

Super leuke kleren van diverse merken gekocht. Snel geleverd. Ben er blij mee.

Altijd snelle levering en leuke merken voor jongens en meiden

Ik vind het lastig om voor jongens leuke kleding te vinden maar hier is altijd iets leuks voor wat betreft merken en modellen. Ook super fijn is de snelle levering en afwikkeling van de bestellingen

Uitstekende service

Snelle levering, mooie overzichtelijke site. Wat ik ook heel fijn vind is dat je iets uit kiest en ze dan opties geven waarmee je er een setje kleding van kan maken!! Zou willen dat ze met een app gaan werken en het zou fijn zijn als je favorietenlijstje kan maken voordat je het in je winkelpanden doet.

Altijd leuke kleertjes, groot assortiment!

Bestelling is snel in huis, vaak leuke aanbiedingen!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.