Super tevreden

Super tevreden over de snelle levering en het uitgebreide aanbod aan kleding, voor alle leeftijden. Ik bestel vrijwel nergens anders meer!

Slippers niet gekregen en uiteindelijk hebben ze het nog een keer verzonden. Top. Zonder problemen of enige kosten

Super snel

Wat een super snelle levering , echt top En de ipanema's voor me dochtertje zijn ook geweldig!

Snelle levering, prima service

Duidelijke website, snelle levering en goede service

Super snel!

Snelle levering en wordt ook goed en vlot gereageerd op de mail. Retouren was erg makkelijk. Zeer blij met mijn kleertjes

Zeer tevreden!

Snelle levering, uitgebreide keuze, ik shop liefst bij deze webshop!

Leuke en fijne site!

Fijne site met veel assortiment

Super snelle levering en mooie kwaliteit.

Echt top! Het jasje is super schattig.

Veel keuze, en een super snelle levering!

Al meerdere keren een bestelling geplaatst bij Schattige babykleertjes en nog nooit langer dan een dag hoeven wachten op mijn bestellingen. Een top webshop! Dikke aanrader

Goede webshop

Al een aantal keer iets besteld. Ruime keuze leuke kleding en snelle levering.

Prima webshop!

Vaak zijn jullie net iets goedkoper dan mijn andere favoriete webshop, daardoor koop ik eerder iets bij jullie!

Top shop!

Geweldige shop waar ik altijd weer weer wat leuks kan kopen. Mooie nieuwe collectie die op de site leuk gepresenteerd zijn. Het is heel makkelijk om combinaties te maken omdat op iedere productpagina alle bijpassende artikelen staan die je direct in de winkelwagen kan leggen. Filters werken goed en productfotografie is duidelijk. Eventuele vragen of klachten worden snel en adequaat opgelost. Ik ben zeer tevreden en raad schattige babykleertjes aan bij mijn familie en vrienden.

Overzichtelijke site en veel keuze

Al een aantal keren iets besteld. Op de verhuizing na waarbij het lang duurde voordat er geleverd werd, erg tevreden. Hele overzichtelijke site met suggesties wat bij elkaar past en veel keuze. Vaak ook leuke acties en duidelijke e-mails.

Steeds een super snelle levering

Overzichtelijke website waarop ik steeds alles makkelijk terugvind voor mijn kids. Ik ben steeds onder de indruk van de snelle levering. Dankjewel voor alweer een goede service!

Ruime keuze!

Fijne webshop en ruime keuze

groot assortiment

Snelle levering en grote keuze!

Hele slechte service!!!

Schattige Babykleertjes Hele slechte service! Ik ga hier nooit meer bestellen, hoe slecht je hier als klant wordt behandeld is niet normaal. Ik heb in maart een bestelling gedaan van noppies kleertjes. 9 artikelen totaal besteld. Ik heb 6 artikelen retour gestuurd en Barbara Van Schattige Babykleertjes beweerd dat ik er maar 5 retour heb gestuurd. Zij wil niet het afterpay bedrag aanpassen naar de 3 artikelen die ik heb gehouden en zij rekent dus ook de trui die zij zogenaamd mist. Nu heb ik mijn verzendbewijs erbij gepakt van post nl en daar staat er een gewicht op, dat is 1.3 kg wat ik retour heb gestuurd. Ook heb ik de artikelen opnieuw besteld (ergens anders) en gewogen en ik kom op bijna 1.2 kilo en dat is zonder verpakking. Dus even afgerond kom je ongeveer op 1.3 kg. Het kan dus nooit zo zijn dat zij 5 artikelen heeft gehad wat 1.3 kg weegt terwijl ik 6 artikelen heb opgestuurd, opnieuw besteld en na gewogen en bijna op 1.3 kom.. Dus ik heb er een filmpje van gemaakt met de gewichten. Barbara zegt ook dat alle artikelen 250 gram wegen.. dat is natuurlijk ook een gek verhaal want een trui in maat 92 kan nooit hetzelfde wegen als een trui in maat 116. Daarbij, heb ik het rokje wat ik heb gehouden 1x gewassen en de juiste wasvoorschriften nageleefd en de band van het rokje komt er helemaal lelijk en verwassen uit. De letters zijn helemaal weggevaagd en de kleur ook. Dus ook daarvoor een klacht ingediend met foto. Nee kan ze niks mee want dat is een fout door eigen gebruik.. nu heb ik gezocht wat mijn rechten als consument zijn en daarin staat dat de webshop met een oplossing moet komen, geld terug, nieuw rokje toesturen etc.. maar dit weigert Barbara . Nu is er heel vaak over en weer gemaild.. ik heb een paar keer gevraagd of ze me telefonisch te woord wil staan want dat mailen duurt lang en schiet niet op. Maar nee ze wil me niet telefonisch te woord staan. Nu heeft Barbara als laatste terug gemaild dat ik het maar met afterpay moet regelen. Want zij

Fijne webwinkel

ALtijd erg snelle levering! Er is veel keuze en zijn vaak leuke kortingen. Ook retour gaat heel gemakkelijk.

Super tevreden

Mijn ervaringen met Schattige Babykleertjes is al jaren super goed. Zij hebben een enorme collectie waar ik altijd wel goed kan slagen voor mijn kinderen. Leuke merken, snelle verzending en goede service. Vijf sterren.

Heel slecht

Er word niet gereageerd op mijn mailtjes. Heb vorig jaar te veel betaald en nu heb ik het weer. En dan gaat het niet om een paar euro s, maar om 50 euro.

Super vriendelijke en efficiënte service met een geweldige collectie kinderkleding.

Heel veel keus

Hele fijne shop waar je heel prettig online kunt shoppen. Altijd super tevreden met Schattige babykleertjes.

Top shop! Al jaren mijn favoriete online winkel als het gaat om kleding voor mijn kids. Zij hebben een zeer groot assortiment aan kleding van vele superleuke merken. Ik wordt altijd weer heel blij als het pakketje van Schattige Babykleertjes wordt aangeboden door de postbode. Echte aanrader.

Prachtige webshop

Prachtige webshop met zeer groot assortiment aan superleuke kleding van mijn favoriete merken. Bestellen gaat eenvoudig en je hebt veel inspiratie met de voorgestelde artikelen uit de collecties. Vandaag besteld is ook echt de volgende dag in huis ook als je zeer laat besteld zoals ik vaak doe. Ik ben altijd zeer tevreden. Top shop!

Super!!

Uitstekende levering.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.