Elke keer tevreden!

Hele grote keus in allerlei merken. Bestel hier al jaren kleding voor de kinderen. Snelle levering en goede service.

Elke keer weer super tevreden

Wederom besteld, deze keer winterjas in uitverkoop. Binnen 24 uur geleverd via post.nl. De jas is geweldig en mijn kleine meid loopt er weg mee. nu moet ze er nog ingroeien (maatje groter besteld gewoon omdat het kan). Ik ben elke keer weer super tevreden over service en de kwalitatief hoogwaardige (leuke) kleding.

Veel keus en goed service

Het bestellen van de kleding is zeer makkelijk en overzichtelijk. Het pakketje is snel binnen nadat je het hebt besteld. Nog nooit problemen gehad. Dus helemaal top!

Groot assortiment, snelle levering

Een mega groot assortiment met erg veel merken baby en kinderkleding. Je kan snel en makkelijk filters invullen waardoor je gericht kan shoppen. Deze site zou ik zeker aanraden! :)

Ontzettend tevreden

Ruime keuze, snelle levering en als er iets is, wordt dat super opgelost!

Goede klantenservice

Helaas de postbode gemist en hierdoor was het pakketje weer terug gestuurd. Vanuit schattige babykleertjes hebben ze het pakketje gelijk weer verzonden. Zonder dat ik hier naar vroeg. Goed geregeld en erg netjes. Top

Uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils

Het assortiment is zo uitgebreid dat er altijd iets voor iemand bij zit. Ik shop tegenwoordig al mijn kinderkleding via deze website. Tijd geleden, tijdens de verhuizing van het bedrijf duurde de levering langer dan gemiddeld, hierover was duidelijk en netjes contact.

Teleurgesteld in service

Volgens Schattige Babykleertjes is het logistiek niet mogelijk om een pakket samen te voegen met een andere bestelling. Zo wordt er 2x de VERZENDKOSTEN berekend, 7,50 euro. Zwaar teleurgesteld in hun korte reactie en service.

Top service!

Zo veel keuze aan leuke merkjes. Snelle levertijd. En zonet nog een 'verkeerde' bestelling last minute kunnen annuleren en een ander maatje kunnen bestellen (ik wilde toch nog maatje groter dan ik initieel besteld had). Jullie hebben er een grote fan bij!

Snelle levering mooi assortiment

Hele snelle levering, volgende dag al in huis. Heeft veel mooie kinderkleding, genoeg keus. Prima communicatie over je bestelling.. En een leuk puntensysteem voor de vaste klanten. Echt een aanrader.

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Ik ben heel erg blij met mijn bestelling.

Ontzettend fijn

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met deze webshop. Ontzettend veel leuke spullen en nog mooier in het echt. En het verzenden van mijn bestelling ging ook erg vlot; de dag erop al binnen ! Ontzettend fijne webshop dit. Ik zal hier zeker nog een keer gaan winkelen. Een aanrader ! Groetjes, Jeanne

Super en snel!

Schattigebabykleertjes heeft een super snelle levering. Op maandag besteld was het dinsdag in huis! Ondanks dat het zo druk is met alle pakketten. De kleding is altijd netjes verpakt en ziet er goed uit. Ook de prijzen zijn leuk. Ik shop vaak en graag bij babykleertjes!

Heel fijne winkel. Leuke kleertjes, voor een leuke prijs. Er ontbrak iets aan onze bestelling, wat een kraamcadeautje was. We kwamen er pas achter bij het uitpakken.. Gelukkig heeft de klantenservice perfect meegedacht en gaan ze het ontbrekende deel van het setje opsturen naar de ouders! Top service dus!

Service waar je blij van wordt!

Kwaliteit en service vind ik erg belangrijk, en dat is in een woord top! super goed geholpen en blij dat jullie snel handelen!

Helemaal top

Hele leuke webshop met zeer veel keuze aan artikelen. Levering is snel en kleding super. Top!

Blij met deze shop

Sinds ik Schattige Babykleertjes heb ontdekt shop ik de kleding voor mijn drie kindjes voornamelijk hier. Zij hebben een prettige inspirerende website met heel veel keuze aan leuke merken. Service is ook goed. Ik ben super tevreden.

Super leuke kleertjes !

Ik als toekomstige Oma is op zoek gegaan naar leuke baby kleding en ik ben bij Schattig en Stoer terecht gekomen .Zij hebben echt leuke kleding goede kwaliteit. Ik kan niet wachten om weer te bestellen maar even wachten tot ik weet wat het word .Al is dat in deze tijd niet meer zo belangrijk.

Goede service, snelle levering!

Meerdere malen een bestelling geplaatst en altijd keurig op tijd geleverd. Retournering gaat ook erg soepel.

Aanrader!

Ik heb al meerdere keren via schattigebabykleertjes.nl besteld en ze komen netjes hun afspraken na, leuke kleding en snelle levering. Net het niet volledig gratis retourneren vind ik jammer.

Tweede maal besteld op de site en altijd super service gehad! De kleertjes zijn oo zooo mooi! Dikke pluimen!

Snelle levering, goed bereikbare klantenservice

Een van mijn vaste websites als ik kinderkleding wil bestellen voor mijn zoon. Steeds een snelle levering, duidelijke website en bij vragen een goed bereikbare klantenservice.

Fijne shop

Hele leuke website met enorm veel keuze van leuke merken. Bestelling was snel in huis. Reageren snel op mail. Heel tevreden. Zal zeker vaker een bestelling plaatsen!

Slechte sevice

Met het bedrijf contact gehad over een dure broek die er na een aantal keren niet meer uit zag . Snel een reactie gehad met het antwoord sorry ga maar met een scheerapparaat je broek mooi maken . Hier weer opgereageerd maar geen gehoor meer . Telefonisch ook niet bereikbaar . Dus met andere woorden hier ga ik nooit meer bestellen . Want zodra er problemen zijn zijn ze niet thuis

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.