Ik heb al vaker besteld en steeds tevreden van de kleertjes. Snelle levering ook!

snelle service, groot aanbod

Al diverse aankopen gedaan tot volle tevredenheid. Fijne site!

Fijne site met veel keuze

Ik maak graag gebruik van deze site. Service is tot nu toe altijd goed. En snelle levering.

Heel tevreden

Heel tevreden Snel service .savonds besteld twee dagen later geleverd in België. Goede kwaliteit Voor iedereens portemonnee Veel keus

Bijzonder positief

Goede kwaliteit, supersnelle afhandeling en verzending. En ook ruilen of pakje terug keurig en snel afgehandeld, inclusief geld retour. Toppers

Goede en snelle service en bezorging!

Uitstekend!

Een prima shop met super grote collectie en inspirerende presentatie van de artikelen waardoor het surfen over de website een hele fijne shop ervaring geeft. De verzending is altijd snel en correct. Service is ook top. 5 sterren waard!

Super slechte service

Kleren besteld voor 156€ Kreeg bericht dat het was verzonden via post nl. Paar dagen later nog niks en bij elke mail moest ik 1 week wachten op reactie. Vervolgens naar 1 maand geven ze aan het is bij de buren afgeleverd wat dus niet waar is. Naar 2 maanden nog niks ontvangen en geen reactie. Geen telefoonnummer op de site. Kijk uit want het lijkt allemaal heel vertrouwbaar.

top

hele fijne website met betaalbare leuke kleding voor jong en oud

Hele fijne shop met grote collectie superleuke kleding. Verzending is gratis vanaf 30 euro en retourneren gratis als je meer dan 50 euro behoudt. Mijn orders zijn altijd de volgende dag al geleverd, zelfs in deze drukke tijden. Super tevreden.

Super service

Ruime keuze in leuke baby kleertjes. Door PTT post is mijn pakketje kwijtgeraakt. Maar direct een nieuw pakket aan mij opgestuurd. Sublieme service dus. Dank je wel

Grote mooie shop en goede service

Een super grote webshop met heel veel keus aan leuke kleding. De shop werkt heel fijn op mobiel. Het navigeren en zoeken werkt perfect. Vaak voldoende voorraad zodat je niet mis grijpt. Verzending is de volgende dag al in huis, zelfs tijdens de feestmaand drukte. Super!

Top shop

Hele fijne webshop met veel keus en prettige shop functies. Bestellen gaat eenvoudig en de verzending is snel. Mijn orders zijn altijd keurig netjes op tijd en kompleet. Klantenservice is ook prima. Top shop!

Veel keuze, goede communicatie, snelle levering.

Super leuke webshop! Mooie kleding, leuke merkjes en zeker niet alleen voor baby's. Ik shop hier voor mijn 5 en bijna 9 jarige mooie kleding. De service is prima, goede en vriendelijke communicatie. Levering is snel! Top webshop!

Al jaren onze go-to shop

Echt de place to be met al die verschillende collecties. Een heel breed aanbod voor jong en oud. Niemand heeft zin om heel internet af te struinen naar alle musthaves. Hier lekker alles bij elkaar!

Prettig shoppen

Mijn favoriete shop als het om kleertjes gaat. Heel veel leuke merken op een mooie inspirerende mannier getoond met daarbij goede nuttige productinformatie. De site werkt ook snel en heel fijn. Al een aantal keren besteld en ook zeer tevreden met Schattige babykleertjes.

Altijd prachtige kleertjes voor onze kindjes, en super snel in hios

Ik ben super tevreden en altijd erg vriendelijk! Bedankt voor jullie service!

Super ruim en divers aanbod van meerdere merken van kleding. Super snelle levering. Top service!

Slechte service.

Een setje gekocht van quapi. De trui is na paar keer dragen en wassen niet mooi meer. De band aan de onderkant is de rek eruit. Net een slobbertrui. Heb dit gemeld en een foto gestuurd. Reactie, wij zien niks dus kunnen we niks voor je betekenen. Dus laatste keer dat ik hier iets bestel. Slechte service

Snelle levering, mooi assortiment, goede acties

Fijne webshop! Aanrader.

Top Service

Allereerst ontzettend bedankt voor de leuke prijs. Er bleek achter 1 item niet leverbaar te zijn. Ik had zelf een mail gestuurd en kreeg direct antwoord terug. Zelfs de betaling werd snel geregeld met teruggeven. Top bedrijf!

Hele fijn shop

Mooie grote collectie, prettig navigeren, orderstatus updates na plaatsen order en snelle verzending. Al meerdere malen naar grote tevredenheid besteld en ook altijd goede service. Zeer tevreden.

Super service!

Gisterenavond kleertjes besteld en deze middag al in de brievenbus! Top in deze tijden! Kleertjes precies zoals verwacht!

Wachten was het zeker waard

Mijn bestelling was iets later. Ik heb contact gehad met Barbara en het is netjes opgelost. De jurkjes van Dirkje zijn geweldig. Fijn materiaal en uitstekende pasvorm. Ikzelf pak wel altijd maatje groter ;-) erg fijne webwinkel, vriendelijk en goede acties qua kleding.

Maat komt niet overeen met geleverde product.

Ik heb voor mijn zoontje een shirt besteld, bewust iets groter zodat hij het langer aan kon doen. Maat 110/116 besteld terwijl mijn zoontje normaal maar 104 draagt, maar het geleverde product is geen eens 104, want het was veel te klein. Meteen contact opgezocht om aan te geven dat ik het jammer vind dat de maat niet klopt en kreeg te horen dat ik voor de retourzending ook nog eens geld moest betalen. Ik baal hier zo van! Ik kan hier toch niks aan doen! 0% service en begrip voor de reden van de retourzending! Ik zal nooit meer bestellen bij hun!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.