Geweldige mooie kleding!

Altijd snel verzonden en bezorgt! Altijd blij met leuke outfitjes voor mijn jongens.

helemaal goed

Ik bestel hier vaak en heb altijd een top shop ervaring bij Schattige Babykleertjes. Het is hier prettig shoppen en ik slaag altijd met hele leuke outfits voor de kinderen. De verzending is goed snel en de na service ook. Super tevreden!

Mooie en uitgebreide collectie tegen een goede prijs

Prachtige collectie, goede en snelle service en alles tegen een goede prijs. Super ook de gratis verzending vanaf €30

Betrouwbare webshop, snelle levering!

Leuke merken en een snelle levering.

Goede website

Schattige kleertjes en betaalbaar

Ga zeker vaker bestellen!

Snelle levering, netjes verpakt en zeer scherp geprijsd.

Prettige site

Makkelijk en overzichtelijk zoeken. Veel merken, kortom leuke kleding met een goede service.

Ja zoals de naam het zegt schattig maar toch stoer

Hele leuke ervaringen mee ik koop regelmatig van allerlei merken deze zit er regelmatig bij stoer maar schattig

Website met leuke kleding en goede service

Altijd de leukste, nieuwste kleding. Ik bestel graag de kleding voor mijn dochter op deze website. De volgende dag heb je de kleding al in huis!

Goede klantvriendelijke service en leuke merken

Leuke merken kinderkleding te koop tegen nette prijzen. Goede klantvriendelijke service. Voor ons hét adres voor kinderkleding!

Leuke kleding en zeer duidelijke website met veel selectie mogelijkheden. Helaas retourkosten bij terugsturen. Zoontje valt net tussen maten in dus lastig shoppen op het moment

Super fantastisch

Goede service en veel leuke kleren online :)

Geweldige winkel

Fijne en snelle service

Snelle levering, ruime keuze!

De levering is altijd vlot. Vele verschillende merken in aanbieding. Gewoon spijtig dat artikelen retourneren vanuit België meestal op eigen kosten is bij een kleine bestelling.

Super overzichtelijke website en super snelle service

Altijd snelle service, mooie duidelijke website.

Super service en snelle levering

Goede en snelle service

Snelle levering en mooie kleertjes voor een mooie prijs!

Goede service!

Goede service. Erg klantvriendelijk

top service

netjes en optijd mijn bestelling ontvangen

Top, snelle levering

Goede service, snelle levering Kwaliteit prijs ook prima

Hele goede service

Al jaren mijn favoriete shop als het gaat om kleding voor mijn kinderen. Zij hebben een super groot assortiment aan kleding van vele hele leuke merken. Ik wordt altijd weer super blij als het pakketje van Schattige Babykleertjes wordt aangeboden door de postbode.

Geweldige producten

Mooie producten, uitgebreid assortiment en een top service !

Een dikke 10

Ik wordt altijd heel blij van het shoppen bij Schattige Babykleertjes. De ervaring is altijd heel goed. Hele goede service!

Super behulpzaam

Wat vinden wij dit een fijne webshop. Onwijs behulpzaam en een goede uitgebreide collectie.

Mooie webshop, snelle levering, goede service

Wordt snel en netjes geleverd. Contact met klantenservice is ook heel goed en problemen worden netjes en snel opgelost. En enorm aanbod aan leuke kleertjes !

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.