Uitstekende service

Er was een verkeerd broekje bezorgd. Na een mailtje direct antwoord op vrijdagavond, dat ik het geld teruggestort kreeg en het verkeerd geleverde artikel mocht houden. Super service!

Geweldige service super kwaliteit

Super mooie kleertjes voor mooie prijs Snelle levering goeie service Top

Ontzettend tevreden

Snelle levering en zeer ruime keuze!

Snelle service, duidelijke webshop. Echt fijn.

Super leuke kleding

Super leuke en betaalbare kledingvoor baby meisjes

Leuke kleding, snelle bezorging.

Webshop met leuke kinderkleding. Service is goed.

Topkleding!

Leuke site, toffe merken. Goede service.

Super goede service

Super goede service en leuke kleding

Top! Mooie producten en snelle levering

Hele fijne shop! Nu paar keer besteld, kleding zeer snel in huis. Bij vragen zeer snelle en persoonlijke reactie. Nu 1 trui retour gestuurd en ook dit was snel verwerkt! Een aanrader om hier te bestellen. Als betaling per creditcard mogelijk zou worden dan zou het helemaal perfect zijn.

Duidelijke website

Mooie merken, snelle levering

Fijne webshop

Snelle, betrouwbare levering. Leuke merken.

Top service en collectie

Altijd een uitgebreide collectie van goede merken en een uitstekende service en levering!

Goede service en mooie producten

goede en snelle levering, en mooie kleding van goede kwaliteit.

Overzichtelijke website

Erg leuk shoppen via de website, leuke acties en stijlvolle kleding.

Super leuke collectie en een prima service!

Leuke assortiment en goede service.

Maat beschikbaar!

Bij Schattige babykleertjes ruime aanwezigheid van maten. Erg fijn. Eindelijk de Bergstein Glamour in de juiste maat kunnen bestellen. Deze waren overal uitverkocht

Ruime keuze, snelle verzending

Overzichtelijke webshop, ruime keuze, mooie merken, snelle verzending

Snelle levering, mooie kleding!

Geweldig!

Meer dan genoeg keuze, snelle levering.

Makkelijk bestellen, snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer teleurstellend en nog steeds wachtend op mijn geld!

Denk goed na voordat je hier een bestelling plaatst! Helaas een zeer nare nasmaak overgehouden van mijn bestelling bij dit bedrijf. Diverse babykleertjes besteld, helaas paste niet alles maar dat kan gebeuren. Het retourneren verliep zeer moeizaam, de retourpagina werkte niet en alles moest met de hand worden genoteerd en bijgevoegd bij de retour. Zo gevraagd zo gedaan. Het pakket is retour gestuurd en op het gevraagde retouradres geleverd. Hiervan is bewijs via de track en trace welke jullie ook hebben ontvangen. Tot op heden blijft er te worden beweert dat de retour niet is ontvangen en wachten wij nog steeds op ons geld. Jammer ook dat er niet meer word gereageerd per mail en telefonisch contact onmogelijk is. Nog steeds wachtend op een oplossing!

Snelle service, makkelijk te gebruiken site.

Altijd een topervaring!

Uitgebreid assortiment, geweldige service, vlotte communicatie. Ik bestel hier graag!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.