Snelle levering!

Veel soorten babykleding en super snelle levering!

Leuke kleding

Fijne winkel, met super leuke kleding voor mijn 2 zoontjes

Super leuke webshop!

super leuke webshop voor kleine kindjes!

Topp

Goede kleding voor een mooie prijs!

Mooie merken en goede service!

Veel keus en goede service!

Super site en service

Ik vind dit een hele prettige site en als er vragen of problemen zijn wordt je snel geholpen, Heel fijn! Leuke kleding ik kom zeker nog terug

Fijne webwinkel en goede service

Genoeg keus, snelle levering en goede service

Snelle levering, altijd netjes en verzorgd.

Super leuke en fijne site

overzichtelijk site met enorm leuke kleding, vele merken hebben ze te koop voor ieder wat wils

Leuke kleertjes voor mooie prijs en snel in huis!

snelle levering!

Top kleding

top kleding

Snelle service!

Erg blij met aankoop en service

goede service

super

Regelmatig nieuwe collectie en snelle bezorging. Top!

Topservice!

Wat een topservice! Kleertjes besteld en de dag erna al geleverd, hier hou ik van! Een snelle & vlotte service! Hop naar nog vele bestellingskes!

Ik had mijn bestelling om 23.57 besteld en de volgende ochtend om 10.00 uur in huis!

Ik heb al meerdere keren besteld op deze website. Altijd op tijd geleverd, zeer veel keuze en een leuke outlet!

Snelle levering en leuke kleding

Snelle levering en leuke kleding

Super leuke webshop!

snelle levering en leuke artikelen voor mooie prijsjes!

goede service en veel aanbod

Goede service mooie korting

Precies wat ik zocht en niet te duur

Snelle levering en klantvriendelijk

Zoals gezegd en leuk dat je korting spaart na aanmaken account!

super

Goede snelle service bij levering en retour sturen wat niet past gaat ook makkelijk. Je krijgt dat snel weer je geld terug.

aanrader

leuke en overzichtelijke website met ruim aanbod aan merken

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.