TE slecht voor woorden

ik wil iets ruilen en retourneren. Er is geen telefoonnummer. Dus via het contactformulier. U krijgt binnen 1 dag antwoord. Nu 5 dagen later nog steeds geen reactie. Ik naar de info een mail gestuurd en via FB, maar op FB reageert men al dat ze niet reageren op vragen over retourneren etc. Al met al heel erg slecht.

Veel keuze en variatie. Snelle verzending! Kortom: super website waar ik graag bestel.

Super leuke webshop

Hier online shoppen is altijd weer een feestje! Genoeg leuke kleertjes te vinden voor mijn meiden

Een artikel niet en het andere te laat geleverd

1. Sterke en concrete belofte van snelle levering niet waargemaakt. 2. Een van de twee artikelen zat niet in de verpakking. Ook was er geen pakbon of berichtje toegevoegd. 3. Geen telefoonnummer. Contact gaat via mail. Reactie van Schattige Babykleertjes: of ik wat beter in de verpakking kon kijken... Na mijn tweede mail met foto (!) geen reactie meer. Het artikel is niet meer geleverd. Onbetrouwbaar bedrijf!

Top !

Snelle leveringen , leuke kleren!

Supee

Goede service en levering.

Slechte ervaring met retourneren en de kwaliteit van het geleverde artikel.

Retourneren kost veel moeite en geld. De pakbon en het retourlabel moeten geprint worden en er is maar zeer kort tijd om te retourneren. Binnen een week was een van de gekochte kledingstukken volledig verkleurd. Het zag er absoluut niet meer mooi uit.

Nette levering en leuke kleding

Al een aantal keer kleertjes besteld, ook erg vriendelijk als je hulp nodig heb qua maat of andere vragen! Ik zal hier nog veel vaker bestellen

Goed!!

Goede ervaringen. Meerdere keren besteld!

Snelle service & mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kleding

Snel geleverd en mooie kleding voor een leuk prijsje!

Fijne prijzen, fijne site, snelle levering, helemaal top!

super goed

Superleuke babykleertjes en ook heel veel en voordelig top site!!!

Altijd snel in huis!

Snelle levering, altijd in orde, goede serive

Veel keus en goede service

Snelle levering en genoeg keus. Daarnaast ook handige website.

Altijd snelle en nette levering. Kwaliteit van de kleertjes is ook super. En met eventuele vragen altijd snel en duidelijk antwoord.

De kleertjes en spullen zijn enorm mooi en goed. Top service.

Fijne webshop

Snelle service en mooie producten. Meeste hippe merken staan op deze site.

Snelle service, goede kwaliteit kleding

Heerlijk spul en superleuke merken

Super fijn

Mooie kleertjes

Super mooie kleding

Snelle verzending, mooie kwalitatieve kleding.

Hele leuke webshop

Met 3 kinderen in de groei, ben ik vaak op koopjesjacht naar leuke kinderkleding. Hier hebben ze al mijn favoriete merken, vaak leuke kortingen, de levering is snel en de klantenservice is top. Altijd vriendelijk en behulpzaam, ik ben super tevreden!

Super leuke kledingmerken

Bestel hier vaker! Erg leuke kleding en ben verzot op BESS

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.