Snelle levering, mooie producten

Snelle levering, mooie producten

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Een hele fijne en duidelijke website zodat ik alles heb kunnen vinden wat ik zocht. Ook hele leuke baby kleding voor een leuke prijs..

Snelle levering fijne webshop overzichtelijk

Fijne webshop

Mooie kleding en goede service

Ik bestel regelmatig bij schattigebabykleertjes. De kwaliteit van de kleding is altijd erg goed. En de service is ook goed. Ik bestel met veel plezier via deze website.

Geweldig!Fijne site snelle levering

leuke site, Snelle levering Leuk verpakt !

Snel geleverd en goed verpakt

Zoals altijd werd mijn bestelling snel geleverd en zat alles goed verpakt. Ook het aanbod aan van de nieuwe collecties is steeds heel ruim!

Superblij en snelle verzending!

Hele leuke kleertjes voor onze kleine

Top en heel snel

De mooie kleding heel snel binnen. Heel fijn.

Prima, snel en vokgens verwachting

Mooie kleding overeenkomstig beschrijving, snel bezorgd

Zeer prettig

Ruime keuze, goede aanbiedingen en snelle levering

Goede service en snelle levering

Snelle verzending, mooie kleren

Fijne site om te bestellen en thuis eerst te passen. Sneller verzending en makkelijk te retourneren.

Alleen wordt mijn e-mail inzake een retourzending in tweede fase niet goed opgepakt. Ik kreeg een automatische ontvangstbevestiging, dat er binnen 48 uur zal worden gereageerd. Dat gebeurde wel echter weer met een algemene tekst en geen inhoudelijke reactie. Groetjes en succes.

Geweldige site!

Leuke site Vaak aanbiedingen Super leuke kleertjes Snelle nette levering Nooit wat hoeven retourneren tot heden Verbeterpunt: vind ik het hoge bedrag voor gratis verzending en retour wel een nadeel

Zeer ruime keus

Zeer ruime keus in baby kleding!

Leuke kleertjes, snelle levering!

Top ervaring

Snelle levering en alles was helemaal goed

Altijd perfect en super snel!

Gezien in bijna maandelijks voor mijn 2 kiddies bestel... ben Ik dus uiterst tevreden

Goede en snelle service, mooie kleding.

Goede positieve ervaring.

Fantastisch leuk setje; mijn twee kleindochters erg blij gemaakt.

Goede webshop!

Ik bestel heel vaak kleren! Snel verzonden en geleverd! Helemaal top!

Top webshop

Hele fijne webshop. Snelle levering en ook retouren snel afgehandeld. Ook een leuke website om lekker op te shoppen

super snel en leuke merken!

Wij bestellen regelmatig kleertjes en de levering is altijd snel.

De kleertjes zijn worden snel geleverd! Ik ben super tevreden met mijn bestelling.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,-. • Gratis achteraf betalen. • Gratis retour v.a. 100,- behoud. • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. * Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.