Altijd super service!

Ik ben sinds de geboorte van mijn dochtertje anderhalf jaar geleden al trouwe klant bij schattige babykleertjes. Altijd mega goede service en super snel! Ook met vragen bij de klantenservice altijd snel en netjes geholpen. Mijn dochtertje ziet er in de kleertjes altijd fantastisch uit. Ook in de verhuurperiode heb ik een bestelling gedaan die wat langer heeft mogen duren, geen probleem want ik wist dat het uiteindelijk zou komen. Toch af en toe gemaild hoever ze waren en ik kreeg altijd super snel antwoord en de betaling is zelfs uitgesteld. Top service en ik blijf graag terug komen!!!

Mooie kleding, vriendelijke communicatie

Meerdere bestellingen gedaan bij schattige baby kleertjes. Altijd een nette communicatie en snelle verzending. Onlangs is het bedrijf verhuist naar PostNL en werd er vertraging in de verzend duur verwacht, daarom waren er hoge kortingen in de webshop. altijd leuk. En inderdaad de verzending liet langer op zich wachten dan normaal. Maar alles in goede orde ontvangen. Ondanks de vertraging en grote drukte toch altijd een nette reactie op mijn mails ontvangen. Inmiddels is de verhuizing achter de rug begreep ik. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen.

Snelle service. Mooi aanbod. En duidelijke communicatie. Heel tevreden!

Fijne klantenservice

Wat jurkjes besteld bij kleertjes.com. Eenmaal thuis bleek het pakketje beschadigd en daarbij ook een jurkje. Gelukkig had ik een hele fijne klantenservice die mij heel goed geholpen heeft.

Super mooie kleertjes en goede service!

Ik ben een trouwe klant van schattigebabykleertjes.nl en altijd erg tevreden van de klantenservice. Ook tijdens de grote verhuis heb ik een bestelling geplaatst. Weliswaar was toen de levertijd iets langer dan normaal, maar dit werd ook duidelijk gecommuniceerd en ik werd correct op de hoogte gehouden. Aanrader dus!

Superleuke kleertjes en fijne service

Hele fijne webshop met super veel onwijs leuke kleertjes en de klantenservice is ook helemaal top. Zeer tevreden. Top!

Fijne webshop, goede en snelle communicatie gehad

Fijne webshop met veel leuke kleding. Het contact dat ik heb gehad liep goed en kreeg altijd snel antwoord en mijn vraag werd goed opgelost.

Langere wachttijden, maar goed geholpen.

Door zowel de verhuizing, als het plotseling optreden van het coronavirus waren de levertijden erg erg vertraagd. Vervelend natuurlijk als je ergens op wacht, maar ben goed geholpen. Eerst werd ik op de hoogte gehouden middels standaard mailtjes. Maar op mijn verzoek ben ik ook persoonlijk geholpen en heb uiteindelijk een alternatief kunnen afspreken, waardoor een deel van mijn bestelling toch verzonden kon worden. Goede service mogen ontvangen!

Ondanks alle hectiek, gekregen wat ik had besteld

Op de site zag ik erg leuke kleding voor onze jongens. Deze besteld. Vervolgens zag ik dat zij midden in een verhuizing zaten en hierdoor de bestelling vertraagd zou kunnen zijn. Daar tegenover stond korting op verschillende kledingstukken. Dat vind ik een geweldige deal! Daarnaast werd overal op de site bekend gemaakt dat de bestelling vertraagd zou kunnen zijn maar er alles aan zouden doen het snel te leveren. Daarnaast kreeg ik, ondanks alle hectiek waarin jullie zaten, de juiste kleding. Super!

Veel keuze en goede service

Shoppen naar leuke outfits is hier met het grote assortiment erg gemakkelijk met de gerelateerde items die getoond worden. Levering was ondanks de grote verhuizing redelijk snel. Hierover is goed gecommuniceerd wat betreft de status van de levering. Ik ben super tevreden.

Slechte service

Wij hadden een grote bestelling geplaatst in de tijd dat dit bedrijf aan het verhuizen was. Hierdoor wisten we dat de verzendtijd 7-10 dagen kon duren. Uiteindelijk hadden we het na 14 dagen nog niet, dus heb ik een mail gestuurd of we de artikelen een maat groter konden krijgen. Daar kreeg ik keurig en snel antwoord op. Hierdoor leek de service goed te zijn. Vervolgens werd mijn hele bestelling geannuleerd en hebben zij ons netjes terug betaald. We wilden de bestelling zelf wel opnieuw plaatsen +extra artikelen aan de bestelling toevoegen. Ik heb toen nog een mail gestuurd met de vraag of de korting alsnog verwerkt kon worden of dat ze ons tegemoet konden komen. Aangezien het hun “fout” was dat wij de eerste bestelling niet hebben ontvangen. Hierop hebben we tot op heden geen reactie gekregen. Terwijl we blij waren een site gevonden te hebben met een groot assortiment vinden we ook dat ze weinig maten beschikbaar stellen... Kortom na alle positieve nette mails, worden we nu compleet “genegeerd”... En we snappen dat het heel druk is als je moet verhuizen. Maar dat alles daardoor in de soep loopt, is minder... Jammer en ik zal dit bedrijf door deze ervaring ook niet aanbevelen. De mond op mond reclame is het beste wat je kunt hebben in het ondernemersschap.

Zeer slechte gang van zaken

Door de verhuizing komt mijn bestelling later, meerdere mailtjes hierover gehad, allemaal prima lijkt dit in het begin.., uiteindelijk zou de bestelling eind mei uiterlijk binnenkomen. Pakketje nog steeds niet binnen eind mei.. 25 april besteld dus we zijn een maand verder . Krijg de keuze uiteindelijk of ik het pakket wil annuleren of een andere maat wil. Als je toch je bestelling wilt laten komen en je houd niet meer als €50 aan kleertjes kun je €5 retour kosten gaan betalen ! In plaats van dat je gecompenseerd word ..zoals ook beloofd word via mail .. willen ze nog geld ontvangen wanneer je kleertjes evt retour stuurt .. Ik ben echt heel verbaasd over deze gang van zaken . Via mail laat ik weten graag 1 spijker broekje te willen houden en de rest geannuleerd mag . Vervolgens word de hele order geannuleerd! Hierop gereageerd maar geen antwoord .. en je kan niet bellen met dit bedrijf. Na een maand wachten op dit pakket ben ik echt heel ontevreden hierover. Ik heb heus wel begrip voor een iets langere wacht tijd .. maar vervolgens niks compenseren en uiteindelijk de hele order annuleren dat is echt geen communicatie ! Nog steeds geen antwoord op mijn vraag gekregen wat de compensatie is? En zomaar zonder akkoord alles annuleren ..

Top shop!

Hele fijne winkel met snelle verzending en top service.

Super toffe kleding

Mooie en betaalbare kleding voor mijn mannen

Goede levering en super kleding

Leuke collectie

Meer keuze uit Dirkje en exclusieve merken.

Top webshop!

Besteld en een aantal dagen later in huis. Goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Mooie duidelijke website, ontzettend veel keuze en niet al te duur

Helemaal top!!!

Snelle levering, leuke en schattige kleertjes!!!

Super! Snel geleverd en leuke kleren

Super snel geleverd, leuke kleren. Top!!

Super winkel

Een hele leuke webshop en snelle verzending

De leukste babykleding shop

Zij hebben ontzettend veel en leuke kleertjes voor ook nog eens een leuke prijs. Verzending is snel en de klantenservice top. Super tevreden.

Altijd snel en correct!

Ik ben heel tevreden! Super site, contact is ook snel en correct.

Leukste site

Leukste kinderkleding, fijne klantvriendelijke mensen.

Top klantenservice!

Dacht aanvankelijk dat retour vanuit België niet mogelijk was ... maar snel een duidelijk antwoord en adres gekregen via klantenservice... Tevreden dus over aankoop!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.